当前位置:文档之家› 大学英语二第二次作业

大学英语二第二次作业

题号:1 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2__________ each question, the teacher writes the correct answer and three other statements that look like correct ones.•A、As to•B、Except fo•C、Along with•D、In addition标准答案:c说明:题号:9 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2The army has _____________ a successful attack on the anti-government organization.•A、computerized•B、achieved•C、scheduled•D、completed标准答案:d说明:题号:2 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2__________ brought up and educated in Chicago, the author is most famous for his stories about New York City.•A、Since•B、As•C、Although•D、When标准答案:c说明:题号:3 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2____________ all the electronic devices, computers have the greatest significance in modern technology.•A、On•B、In•C、with•D、Of标准答案:d说明:题号:4 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2If we compare the weather in Nanjing ___________ in London, we find there are many differences.•A、with it•B、with that•C、and•D、with标准答案:b说明:题号:5 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2It will not take more than five hours ____________ to Beijing by train by the end of the year.•A、go•B、to go•C、going•D、gone标准答案:b说明:题号:6 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2__________ in New York on 15 March 1976, Nancy was named after her father and grandfather.•A、Bore•B、Bear•C、Born•D、Be born标准答案:c说明:题号:7 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2“First class or ______________ class?” the receptionist at the booking counter asked me.•A、economy•B、economical•C、economic•D、economically标准答案:a说明:题号:8 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2We are determined to realize the four modernizations _________ the end of this century.•A、by•B、for•C、in•D、to标准答案:a说明:题号:9 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2Although many people didn't believe the news, it proved ___________ a fact in the end.•A、/•B、to•C、to be•D、to being标准答案:c说明:题号:10 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2The child didn't carry ___________ the instructions given by his parents andteachers.•A、away•B、out•C、back•D、on标准答案:b说明题号:10 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2How could we have fulfilled the task so well if it ___________ for your timely help?•A、hadn't been•B、hasn't been•C、wouldn't be•D、shouldn't be标准答案:a说明:题号:16 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2___________ the bad weather, the basketball game was not cancelled. •A、Though•B、In spite•C、Despite of•D、In spite of题号:11 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2When I visited your country again last year I found it completely __________. •A、to be changed•B、be change•C、changed•D、changing标准答案:c说明:题号:12 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2I was watching television _________ someone knocked at the door suddenly. •A、what•B、that•C、when•D、where标准答案:c说明:题号:11 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2When I visited your country again last year I found it completely __________. •A、to be changed•B、be change•C、changed•D、changing标准答案:c说明:题号:12 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2When ___________ better medical care, the patient began to recover gradually. •A、given•B、to give•C、giving•D、give标准答案:a说明:题号:13 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2Mr. Black was regarded as one of _________ businessmen in New York City. •A、the most successful•B、more successful•C、the more successful•D、most successful标准答案:a说明:题号:14 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2If you ___________ me about it earlier, I would have been more careful. •A、have told•B、had told•C、told•D、must tell标准答案:b说明:题号:15 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2In our modern society no one can avoid ____________ by advertisements. •A、to be influenced•B、being influenced•D、having influenced标准答案:b说明:题号:16 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2I had no idea of what she said __________ Paul told me about it.•A、if•B、unless•C、while•D、until标准答案:d说明:题号:17 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2 The boy asked the teacher to excuse ___________ .•A、him to interrupt her•B、that he has interrupted her•C、him from interrupting her•D、his interrupting her标准答案:d说明:题号:18 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2 _________ , they came to the foot of a mountain.•A、Long before•B、Before long•D、Long标准答案:b说明:题号:19 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2My problems are very __________ to yours.•A、alike•B、same•C、similar•D、exact标准答案:c说明:题号:20 题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2Not once ___________ his view of life.•A、did Mr. Smith mention•B、Mr. Smith mentioned that•C、Mr. Smith mentioned•D、would Mr. Smith mention标准答案:a说明:题号:21 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text B, the British government advised consumers to peel their pears before eating because the skin of pears was found to be bad for people's health.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:22 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, when studying the 120 African-american and white children, the researchers hoped that these children were like most other American children.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:23 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text A, Childs didn’t give up even if he had got hundreds of useless photos, as he was sure that there were a large number of wild jaguars there.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:24 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, the group of scientists were trying to see if the computer could work in 1949 when one of them found an insect in the machine.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:25 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, People who communicate with each other through e-mail use emoticons because they can pretend to be what they actually are not.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:26 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text B, by showing so many ways of nature journaling, the authors mean to say that the journal is yours to use as you wish.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:27 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text B, the title of the passage “Nature Journaling” means drawing pictures of the natural world around you as a painter.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:27 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, the research was based on the information about thedifferent foods African-American and white children had.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:28 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text B, you can’t find the word “journaling” in the dictionarybecause it is a word created by the authors.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:28 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 9 Text B, laughter can help people reduce pain because it exercises the muscles that can reduce pain and stress.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:29 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, We can infer from the passage that viruses can be carried by e-mails from one computer to another.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:35 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text B, people today regard telephone and television as part of people’s everyday lives.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:36 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text B, if you begin nature journaling you have to keep it relevant to nature.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:30 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, the new study on food finds that a mother's approach to feeding may have some undesired effects.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:30 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, the new study on food finds that a mother's approach to feeding may have some undesired effects.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:29 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, We can infer from the passage that viruses can be carried by e-mails from one computer to another.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:30 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, the new study on food finds that a mother's approach to feeding may have some undesired effects.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:31 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, “hackers”refers to those who make programs that cause problems to other people’s computers.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:24 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, the author mentions chicken and egg in order to show that we find the connection as clear as that the chicken lays eggs. •1、错•2、对标准答案:1说明:题号:31 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text B, we can infer from the passage that we should eat plant foods despite the risk of poisoning.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:32 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text B, the word "outweigh" in Paragraph 9 means "to be heavieer than is usual or allowed".•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:33 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text A, the fourth paragraph tells that a strong will leads to the success of Jack Childs.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:34 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text A, we can infer from the passage that parents need to care about children's weight.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:35 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text B, the confusing studies tell us that foods may have different effects.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:36 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 6 Text B, in order to keep a balanced diet, we should have a variety of foods.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:37 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text B, people do nature journaling to train their ability of observation.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:38 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 8 Text A, the photo of the wild jaguar was taken at night.•1、错•2、对标准答案:2说明:题号:39 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text A, “tech-speak” is used by every English speaker.•1、错•2、对标准答案:1说明:题号:40 题型:判断题本题分数:3Based on Unit 7 Text B, people turn to the Web to avoid traffic jams. •1、错•2、对标准答案:1说明:。

相关主题