当前位置:文档之家› 小学六年级的英语阅读理解100篇精选包括答案.doc

小学六年级的英语阅读理解100篇精选包括答案.doc

言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

六年级英语阅读理解题及答案(共 16 篇)目录六年级英语阅读理解题及答案 1 (2)六年级英语阅读理解题及答案 2 (2)六年级英语阅读理解题及答案 3 (4)六年级英语阅读理解题及答案 4 (4)六年级英语阅读理解题及答案 5 (5)六年级英语阅读理解题及答案 6 (7)六年级英语阅读理解题及答案7 (7)六年级英语阅读理解题及答案8 (9)六年级英语阅读理解题及答案9 (10)六年级英语阅读理解题及答案10 (11)六年级英语阅读理解题及答案11 (12)六年级英语阅读理解题及答案12 (13)六年级英语阅读理解题及答案13 (14)六年级英语阅读理解题及答案14 (15)六年级英语阅读理解题及答案15 (16)六年级英语阅读理解题及答案16 (17)六年级英语阅读理解题答案汇总1—— 16 (19)第 1 页共20页言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

六年级英语阅读理解题及答案 1There are forty-two students in our class . There are also two Americanboys . They are Jack and Mike . They are our good friends . They likewatching TV ,but they don ’t like playing basket-ball .They often go to school bybike . And I often go to school on foot . There is one English girl in our class . Hername is Lucy . She likes playing basketball and she also likes swimming . Sheusually does her homework in the evening . She often watches TV on Saturdayafternoons . She is my good friend . All of the Chinese students are YongPioneers .根据短文内容,判断正(T)误( F)。

( ) 1. There are thirty-nine Chinese students in our class .( ) 2. There are two American girls and one English boy in ourclass .( ) 3. Jack and Mike are our good friends .( ) 4. Jack and Mike like playing basketball .( ) 5. Lucy often does her homework on Saturday afternoons .【答案】 TFTFF六年级英语阅读理解题及答案 2My name is Jack . I am a pupil of Grade One . I’m in No.1 Middle School . On weekdays I get up at six o’clock . I have breakfast at seven and then I go to第 2 页共20页言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

school by bike . We begin our class at eight o the’clockmorning . We havefour classes in the morning and three in the afternoon .At noon , I have lunch at home . Classes are over at four fifteen in theafternoon . After class , we often play football in the afternoon . I go home atabout five .I have supper at about six thirty in the evening . I do my homework atseven thirty .At weekend , I watch TV . I often go to bed at ten . I’m very happy .根据短文的意思,选择正确的答案。

()1. Jack is a pupil in ______ .A. Class OneB. Grade OneC. Class TwoD. Grade Two()2. Jack gets up at _________ in the morning .A. fiveB. sixC. sevenD. eight()3. After class they often play ______ on the playground .A. volleyballB. basketballC. footballD. ping-pong()4. Jack often watches TV on __________ .A. MondayB. ThursdayC. SundayD. Tuesday()5. Which is true ( 真实的 )? _________ .A. Jack is a good boy .B. Jack has his lunch at school .第 3 页共20页言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

C. Jack watches TV every day .D. Jack is is not happy【答案】 BBCCA六年级英语阅读理解题及答案3My name is Sally White . I am a school girl . My school is far from my home . Every day it takes long time to get there . The road is not flat . So I cannot go to school by bike . I often go there by bus or on foot . It takes me thirty minutes to get there by bus and an hour on foot . I must get up very early every morning . I have no time for breakfast at home . I often eat something for breakfast on the way . I don’t want to be late for school .根据短文内容,判断正(T)误( F)。

( ) 1. The school isn ’t near to her home .( ) 2. The girl can go to school by bike .( ) 3. It takes her thirty minutes to get to school by bike .( ) 4. The girl gets up very early every day .( ) 5. She often has breakfast at home .【答案】 TFFTF六年级英语阅读理解题及答案4Jill and Kate are going hiking ( 徒步旅行 ) with their class tomorrow . They went to take some fruits with them . Jill likes oranges and Kate likes apples .第 4 页共20页言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

When they get to the market , they can’t find any oranges , and the apples are too green .“What are we going to buy now ?” asks Kate“Hey ,what’s tha round fruit over there ?” asks Jill .”I don’t know .Lets-girl’.s ask” the“Whatsale do you call this ?” “Youzi ,”answers the girl .“Why don’t we buy one “OK. We ’re going to have lots of fun hiking and eating a new kind offruit !”says Kate .根据短文内容,判断正(T)误( F)。

( ) 1. Kate is going hiking this afternoon .( ) 2. Jill like apples and Kate like oranges .( ) 3. They don ’t buy apples because the apples are too green .( ) 4. Youzi is a big round fruit .( ) 5. They’re going to eat a new kind of fruit tomorrow .【答案】 FFTTT六年级英语阅读理解题及答案 5Miss Lee is only twenty-one . She is tall and thin , and she has brown ,long hair . She likes children and her teaching work . From Monday to Fridayshe stays at school and gives the children classes . She has much work to do ,but she often plays games with her students after school . The children like hervery much . On Sunday she drives her car to her father’s house and stays wit her father and mother . Sometimes she goes to see her friends on Sunday .She drives back to school on Monday morning.第 5 页共20页言简意赅,远见卓识,望君采纳,谢谢!删除水印可,编辑页眉,选中水印,点击删除。

相关主题