当前位置:
文档之家› 2018版高中英语(人教版)必修2同步练习题:Unit 3 Section Ⅲ 学业分层测评.pptx
2018版高中英语(人教版)必修2同步练习题:Unit 3 Section Ⅲ 学业分层测评.pptx
Having co•workers you like and enjoy working with is a feature of happiness in the workplace. Talk to people, get to know them and try to get along well with them in the workplace. Meeting new people and getting fresh views can help you to keep yourself interested in your work.
to do with the help of a passer•by ,I carried the injured person into a shop. 9.We
were amazed at the change in his
(appear).
10.The documents have
computer program at Westlake, a 110•year•old college. 可知答案。 【答案】 C 4 . A window on the world in the last paragraph means that students can . A.attend lectures on information technology
学无 止 境
B. travel around the world C. get information from around the world D. have free laptops
【解析】 细节理解题。根据文章最后两句可知这样的计划能让学生了解到
世界上的信息,故选 C。
【答案】 C B
In a research carried out in the UK, it was found that only four out of every five employees were happy at work.Surprisingly, it wasn't the pay or the love for the work that made people happy. Instead, friendly, supportive colleagues and a good manager have been found to be the primary causes of happiness at work. So how do you develop a sense of joy on the job? Here are some suggestions.
2.我回到家时她已干完活了。
She
by the time I came home.
3.看到母亲她忍不住哭了。
She
at the sight of her mother.
4.他们不知如何处理这台旧机器。
They didn't know
.
5.即使小孩也要学会警惕身边的危险!
Even children must learn to
!
【答案】 1.While walking 2.had finished her work 3.can not help crying 4.how to deal with the old machine 5.watch out for
danger
学无止 境
Ⅲ.阅读理解 A
Laptop computers are popular all over the world. People use them on trains and airplanes,in airports and hotels. These laptops connect people to their workplace. In the United States today, laptops also connect students to their classrooms.
4. He signaled to the waiter
bring the bill.
5.No doubt he means to help,but in fact he just gets in
way.
6.Some risks arise
changes in the environment.
7. He does not know
(type) into a portable computer
【答案】 1.had rung 2.asked 3.for 4.to 5.the 6.from
7.what 8.With 9.appearance 10.been typed Ⅱ.完成句子
1.她沿着河堤边走边唱着流行歌曲。 along the river bank,she was singing a pop song.
【答案】 A 2. Why is the word “speak” in the second paragraph in quotation marks(引号)? A.They don't really talk. B. They use the computer language. C. Laptops have speakers. D. None of the above reasons is correct. 【解析】 细节理解题。根据本句中的 they will be able to use e•mail to “speak”,可知用电子邮件进行的交谈不是真正和任何人面对面的交谈,故加引
Westlake College in Virginia will start a laptop computer program that allows students to do schoolwork anywhere they want. Within five years,each of the 1,500 students at the college will receive a laptop. The laptops are part of a $10 million computer program at Westlake, a 110•year•old college. The students with laptops will also have access to the Internet. In addition, they will be able to use email to “speak” with their teachers, their classmates, and their families. However,the most important part of the laptop program is that students will be able to use computers without going to computer labs. They can work with it at home, in a fast•food restaurant or under the trees—anywhere at all! Because of the many changes in computer technology, laptop use in higher education,such as colleges and universities, is workable. As laptops become more powerful,they become more similar to desktop computers. In addition,the portable computers can connect students to not only the Internet, but also libraries and other resources. State higher•education officials are studying how laptops can help students. State officials are also testing laptop programs at other universities,too.At Westlake College, more than 60 percent of the staff use computers. The laptops will allow all teachers to use computers in their lessons. As one Westlake teacher said,“Here we are in the middle of Virginia and we're giving students a window on the world. They can see everything and do everything.”
学无止 境
学业分层测评
Ⅰ.单句语法填空
1.By the time I got to the school,the bell
(ring).
2.When
(ask) why he was late,he kept silent.
3. He must have come from Africa,
he is black.
Happiness is a state of mind, so staying happy at work is completely based on a positive attitude towards your job. Focus on the bright side of the work rather than keep talking about what makes you unhappy.