七年级(上)期末英语试卷一、看图填空(本大题共1小题,共5.0分)(A)(B)51.Is she your cousin?A. They are sixteen do llars.52.Is my computer game on the table?B. They are my grand parents.53.How much are these red shorts?C. No, she isn't. Sh e's my friend.54.When is my birthday?D. It's on New Year's Day. Haha!55.Who are the old people in the photo?E. No, it isn't. It's o n the sofa.1.二、补全对话(本大题共1小题,共5.0分):..B:I'm Judy.(56)______A:May I ask you some questions,Judy?B:(57)______I'm happy to answer you.A:(58)______B:Chinese.I think it's fun and useful.A:(59)______B:Apples.I think they are good for my health.A:How old are you?B:(60)______It's a girl's secret(秘密).A:I'm sorry,but thank you all the same.B:That's all right.三、完形填空(本大题共10小题,共10.0分)Add the carrots,tomatoes,and eggs.Mix the milk in,mix it up.That's the way we make our pies(馅饼)!When we finish,Indi asks,"Mom,(3)are we making so many pies?" "I want to take one over to Mrs.Lu(4)the street," says Mom.Mom puts the pies in the oven(烤箱)and the twins Indi and Tex(5)clean up.When the pies are ok,they go across the street to Mrs.Lu's house.When Mrs.Lu opens the door,Indi says,"Hi,Mrs.Lu.We bring you a(6)pie." "Wow,(7).It smells delicious.Mimi and I are a little hungry.It's(8)of youto come.""Do you want to join us tomorrow for(9)dinner" asks Mom."We welcome Mimi,too." "Well,I'm not sure," says Mrs.Lu."Please(10)yes," says Tex."Thanksgiving will be fun if you and(11)come." Says Indi.(12)Indi is right.Thanksgiving is fun - especially for Mimi,who is like a littleprincess(公主).2. A. what B. where C. who D. why3. A. on B. in C. across D. from4. A. make B. start C. have D. help5. A. vegetable B. fruit C. milk D. chicken6. A. good morning B. thank youC. have a good dayD. I'm sorry7. A. fine B. cool C. nice D. busy8. A. Thanksgiving B. Christmas C. Halloween D. Easter9. A. talk B. tell C. say D. speak10. A. Indi B. Tex C. Mom D. Mimi11. A. But B. And C. For D. Because四、阅读理解(本大题共15小题,共30.0分)AMy name is Mark.I study in LaGuardia High School in New York City.It's a performing arts school.In our school,we study subjects like English,math and science.We also study languages(语言)like Spanish or Japanese.Our school is different(不同的)from other schools becausestudents also take classes like music,theater and dancing.Each student must learn a kind of musical instrument(乐器),like piano or violin.Besides classes,there are also many activities for students after school.There are many clubs (社团)like a movie club,a knitting club,a drawing club and so on.My favorite club is the drawing club because I like drawing a lot.There are also many sports for us.For example,we can play soccer,tennis and volleyball.And I'm on the basketball team.I like playing with others.LaGuardia is a great school for us to take classes and have fun.12.What language doesn't Mark study______A. EnglishB. ChineseC. SpanishD. Japanese13.What makes LaGuardia High School different______A. It has language classes.B. It has many art classes.C. It has many clubs after class.D. It has sports classes for students.14.Who may not like the school______A. Lucy.She likes singing and dancing with her best friend.B. Tim.He is a sports lover and likes to play soccer very much.C. Eric.His favorite subject is science and he wants to be a scientist.D. Alice.She thinks learning musical instrument is difficult and boring.BI lost a nice cat.Her name is Mimi.She is black and white.Please e-mail me at alan 6518@yahoo.com.You can call me,too.My phone number is 384-7210.Oh,my name is Alan White.Thanks a lot.Lost:An English-Chinese dictionaryThis dictionary was lost in our school library.I must find it because it's useful in my English class.Call Tony at 368-7412.And you can e-mail me at tony 909@126.com.Found:A baseball capI found a baseball cap on the school playground(操场).It's red.I think it must be a boy's,because a name of Jack is on the hat.Is it yours,Jack?Call Helen at 396-4657for it.Found:A yellow T-shirtI found a T-shirt under a tree in our school.It's yellow with a picture of a basketbal star on it.Who lost the T-shirt?Do you want to get it back?Please e-mail Johnson at jsn568@163.com.15.Who lost a black and white cat?______A. AlanB. TonyC. HelenD. Johnson16.What's Tony's telephone number?______A. 384-7210B. 396-4657C. 368-7412D. 396-456717.Where was the T-shirt lost?______A. In the school library.B. On the school playground.C. In the classroom.D. Under a tree in the school.18.Which of the following is TRUE?______A. The baseball cap is a girl's.B. The T-shirt is a basketball star's.C. You can call Johnson for the T-shirt.D. Tony lost an English-Chinese dictionary.COnline travel(旅行)Online travel is a new way to relax yourself and know about differentplaces.You can visit the places around the world with no passports or taking a plane.It doesn't need much time or money.What you need is just a computer connected to the Internet.If you want to start the travel,click(敲击)on the icon(图标)for tour and pick any country or city youwant to visit.You can see important information(信息)about the place with lots of nice pictures.Ittells people the history of the place,local customs,the main sights and so on.If you have questions you can click onthe "Guide" icon.The guide is ready to help you.So you can have fun and learn more about the world at the same time.Why not have a try?19.Online travel is a ______ way to know different places.A. difficultB. relaxingC. hardD. boring20.What do you need if you want to try online travel according to this passage?______A. A passport.B. A plane.C. A computer.D. An icon.21.What does the underlined word " It" refer to(指)?______A. The information.B. The place.C. The city.D. The icon.22.Which of the following about online travel is TRUE?______A. It needs a lot of money and time.B. If you want to start,click on "Start" icon.C. You can't learn anything about the place.D. You can get help from the "Guide" icon.DThere are more than 250different kinds of horses.Some are large and others are small.Horses can walk a long way.They can also carry heavy things.Not everyone is fine around horses.You don't have to be afraid of horses,but you should be careful around them.First,approacha horse at the shoulder(肩部)so it can see you.Also,never stand behind a horse.The horse can't see you and may kick(踢)you because it's scared (害怕).When you want to ride a horse,a trainer can help you.First,he or she will clean the horse's feet and shoes to take away any rocks(石头).Next,the trainer brushes the horse so it isn't dirty.Dirt under a saddle(马鞍)can slow the horse.Next the trainer puts a blanke(t 毯子)on the horse'sback.Then he puts on the saddle,and the horse is ready to ride!23.What does the underlined word " approach" mean according to the passage______A. 喂养B. 注视C. 靠近D. 骑上24.According to the article,why should you be careful around horses?______A. Because they can make people feel scared.B. Because they can carry heavy things like rocks.C. Because they are large and can walk a long way.D. Because they can kick you if they are scared.25.What may slow the horse?______A. Dirt under a saddle.B. Dirt on a saddle.C. Dirt on the feet.D. Dirt under the feet.26.Which is right order(顺序)to do before riding a horse?______①clean the horse's feet②put on the saddle③brush the horse④put a blanket on the horse's backA. ①②③④B. ①④③②C. ①③②④D. ①③④②五、阅读填空(本大题共1小题,共10.0分)27.Many people say that they are working too many hours.They don't have much time with(61)______(they)families.They can't take care of things at home.They often feel very tired Ieveryday life.Work hours(62)______(be)different from one country to another.In France,people work about 1,646hours a year,(63)______in Japan,people work about 3,086hours a year.That means a Japanese worker(64)______(work)1,440more hours a year than a French worker.That is about 8weeks,or two(65)______(month)of extra(额外的)work.It's surprising that they don't feel(66)______(bore)!(67)______do people work so many hours?Some people work extra hours because they want(68)______(get)more money.(69)______English,people say,"all work and no play makes Jack(70)______dull(迟钝的)boy." If that is true,there are a lot of dull people in the world.六、单词拼写-单句(本大题共10小题,共10.0分)28.It's cold outside, so I put a hat on my brother's h______.29.Volleyball is an exciting sport, and very e______to learn. I learn to play it in only two days.30.We don't have classes at school every S______or Sunday.31.I like August, the e______month of a year because I have a long holiday.32.Please meet an old friend of m______. I knew her when I was only 5years old.33.Helen's teacher is angry with her because she is a______late for school.34.We should stop the s______of the ivory(象牙). No business(买卖),no killing.35.-How do you s______‘juice'?-It's j-u-i-c-e.36.May Day is a very important f______in the world.37.-I'm hungry.-What about e______a hamburger七、完成句子(本大题共1小题,共10.0分)38.Wang Lin can't find his new schoolbag. It's yellow. It is his birthday gift. He is very worried.37.Sally is good at singing and dancing. She wants to take part in the music contest(比赛)very much. But she doesn't know the date of it.38.Linda moves to a new house near Central Park. She wants to buy some oranges a nd bananas, but she doesn't know where she can buy them.39.Tongtong is a basketball fan. He likes watching basketball games very much.40.Grace is an American girl. She wants to learn Chinese. So she wants to find a pe八、书面表达(本大题共1小题,共10.0分)39.假如你是李梅,今年寒假将去美国游学,并寄宿在当地学生Anna 家里,请根据表格内容,给 Anna 写一封邮件,介绍你的爱好和一日三餐的喜好.注意:1.短文需包含表格中所有信息,并作适当的想象和发挥.Dear Anna,I am glad to stay in your home this holiday. Now let me tell you something about myself.______Hope you are well.Yours, Li Mei答案和解析1.【答案】答案:51.C考查情景对话.根据句子Is she your cousin?可知应说不,她不是.她是我的朋友.故选C.52.E考查情景对话.根据句子Is my computer game on the table?可知应说不,它不在.它在沙发上.故选E.53.A考查情景对话.根据句子How much are these red shorts?可知应说他们是16美元.故选A.54.D考查情景对话.根据句子When is my birthday?可知应说在元旦.哈哈!故选D.55.B考查情景对话.根据句子Who are the old people in the photo?可知应说他们是我的祖父母.故选B.【解析】51.她是你的表妹吗?不,她不是.她是我的朋友.52.我的电脑游戏在桌子上?不,它不在.它在沙发上.53.这些红色的短裤多少钱?16美元.54.我的生日是什么时候?在元旦.哈哈!55.照片中的老人是谁?他们是我的祖父母.首先迅速的浏览一遍对话,仔细的分析,根据对话的情境,认真的考虑,做出准确的答案.2.【答案】【小题1】D【小题2】A【小题3】F【小题4】B【小题5】C【解析】答案:56.D细节推理题.根据上文Nice to meet you.My name is Ben.很高兴见到你.我的名字是本.可知结合选项,应说我也很高兴见到你.故选D.57.A细节推理题.根据上文May I ask you some questions,Judy?我可以问你几个问题,朱蒂?和下文I'm happy to answer you.我很高兴回答你.可知结合选项,应说当然.故选A.58.F细节推理题.根据下文Chinese.I think it's fun and useful.语文.我认为它是有趣的和有用的.可知结合选项,应说你最喜欢什么科目?故选F.59.B细节推理题.根据下文Apples.I think they are good for my health.苹果.我觉得他们对我的健康有好处.可知结合选项,应说你喜欢什么水果?故选B.60.C细节推理题.根据下文It's a girl's secret(秘密).它是女孩的秘密.可知结合选项,应说哦,我不能让你知道.故选C.A:很高兴见到你.我的名字是本.B:我是朱蒂.我也很高兴见到你.A:我可以问你几个问题,朱蒂?B:当然,我很高兴回答你.A:你最喜欢什么科目?B:语文.我认为它是有趣的和有用的.A:你喜欢什么水果?B:苹果.我觉得他们对我的健康有好处.A:你多少岁了?B:哦,我不能让你知道.它是女孩的秘密.A:我很抱歉,但还是谢谢你.B:不客气.首先迅速的浏览一遍对话,仔细的分析上下句之间的关系,根据对话的情境,结合给出的选项,认真的考虑,做出准确的答案.3.【答案】【小题1】D 【小题2】C 【小题3】D 【小题4】A 【小题5】B【小题6】C 【小题7】A 【小题8】C 【小题9】D 【小题10】B【解析】41.D 考查副词,A. what什么 B. where哪里 C. who谁 D. why为什么,根据回答"I want to take one over to Mrs. Lu,可知这是多做馅饼的原因,故选D.42.C 考查介词,A. on在上面 B. in在里面 C. across穿过 D. from从…,根据they go across the street to Mrs. Lu's house.可知Mrs. Lu住在街道对面,故选C.43.D 考查动词,A. make制造 B. start开始 C. have有 D. help帮助,根据Mom puts the pies in the oven(烤箱)and the twins Indi and Tex…clean up.妈妈从烤箱里拿出馅饼,双胞胎帮忙清理了一下,故选D.44.A 考查名词,A. vegetable蔬菜 B. fruit水果 C. milk牛奶 D. chicken 鸡肉,根据前文Add the carrots, tomatoes, and eggs,可知多数是蔬菜馅,所以这是蔬菜馅饼,故选A.45.B 考查短语,A. good morning早上好 B. thank you谢谢 C. have a good day祝一天愉快 D. I'm sorry对不起,根据语境,双胞胎给Mrs. Lu送来馅饼,所以她要表示感谢,故选B.46.C 考查形容词,A. fine好 B. cool酷 C. nice好的 D. busy 忙的额,根据It's…of you to come.",结合语境,这是Mrs. Lu感激的一句话"你们真是太好了,给我送来馅饼",fine表示身体好,天气好,nice表示人品好,故选C.47.A 考查名词,A. Thanksgiving感恩节 B. Christmas圣诞节 C. Halloween 万圣节 D. Easter复活节,根据后文Thanksgiving is fun - especially for Mimi,可知谈论的是感恩节,故选A.48.C 考查动词,A. talk讲话 B. tell告诉 C. say说 D. speak讲话,根据后文"Thanksgiving will be fun if you and(49)come." Says Indi.可知他们都希望Mrs. Lu来一起吃晚餐,所以希望她说能来,故选C.49.D 考查名词,A. Indi B. Tex C. Mom D. Mimi ,根据Thanksgiving is fun - especially for Mimi,可知也邀请Mimi一起来,故选D.50.B 考查连词,A. But 但是B. And和 C. For为了 D. Because因为,根据Indi is right. Thanksgiving is fun - especially for Mimi, who is like a littleprincess(公主).可知这是进一步解释Indi是正确的,递进关系用and,故选B.文章大意:文章讲述了Indi 和 Tex去给Mrs. Lu送馅饼并邀请他们参加感恩节晚餐.解答完形填空题需要快速阅读全文,了解文章大意,再带着选项去读,边读边做,注意联系上下文.13.【答案】【小题1】B 【小题2】B 【小题3】D【解析】21.B.细节理解题.根据" In our school, we study subjects like English, math and science. We also stud y languages(语言)like Spanish or Japanese."我们学习英语,数学,和科学,还学西班牙语和日语,因此可知不学汉语,故选B.22.B.细节理解题.根据"Our school is different(不同的)from other schools becausestudents also take classes like music, theater and dancing."我们学校与其他学校不一样,因为学生要参加很多课程,比如音乐,戏剧和舞蹈.音乐,戏剧和舞蹈都属于艺术方面的课程,故选B.23.D.细节理解题.根据"Each student must learn a kind of musical instrument (乐器), like piano or violin."而爱丽丝认为乐器太难学了,所以爱丽丝不喜欢这个学校,故选D.【文章大意】本文主要介绍了我的名字叫马克,在纽约拉瓜迪亚高中上学.这是一所表演艺术学校,我们学习英语,数学,和科学,还学西班牙语和日语,学校里有很多的活动,有很多的社团,比如电影社团,针织社团等等.首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.16.【答案】【小题1】A 【小题2】C 【小题3】D 【小题4】D【解析】答案:24.A 细节理解题.根据表格一句子my name is Alan White.可知AlanWhite丢的猫.故选A.23.C细节理解题.根据表格二句子Call Tony at 368-7412.可知托尼的电话号码是368-7412.故选C.26.D细节理解题.根据最后一个表格句子I found a T-shirt under a tree in ourschool.我在学校里的树下发现了一件t恤.可知在学校里的树下丢的.故选D.27.D细节理解题.根据表格二句子Lost:An English-Chinese dictionary,丢失:一本英汉词典.Call Tony at 368-7412.可知托尼丢了一本英汉词典,故选D.短文讲述丢失了一只猫,一本英汉字典,和发现的一顶棒球帽和一件T恤衫,详细的介绍了它们的一些信息及其联系方式等.在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.20.【答案】【小题1】B 【小题2】A 【小题3】D 【小题4】D【解析】28.B 细节理解题.根据"Online travel is a new way to relax yourself and know about different places."可知,网上旅游是一种轻松的去了解不同的地方的方式.故答案为B.29.A 细节理解题.根据"You can visit the places around the world with no passports or taking a plane. It doesn't need much time or money. What you need is just a computer connected t o the Internet."可知,如果你想尝试在线旅行,你需要一台连上因特网的电脑.故答案为A.30.D 细节理解题.根据" If you want to start the travel, click(敲击) on the icon(图标) for tour and pick any country or city youwant to visit. You can see important information(信息) about the place with lots of nice pictures.Ittells people the history of the place, local customs, the main sights and so on. "可知,如果你想开始旅行,点击图标进行旅游,选择你想去的任何国家或城市.它告诉人们这个地方的历史、当地风俗、主要景点等等.所以It指的是图标.故答案为D.31.D 细节理解题.根据"If you have questions you can click onthe "Guide" icon. The guide is ready to help you."可知,如果你有问题,你可以点击"向导"图标,向导随时准备帮助你.所以你可以从"向导"图标获得帮助.D对.故答案为D.文章大意:本文是日常生活类阅读,介绍了在线旅游.在线旅游是一种新的来放松自己,了解不同的地方的方式.你可以不带护照或乘飞机去世界各地,不需要太多时间和金钱,你只需要一台连接到因特网的电脑.阅读理解的做题技巧:先浏览所给的问题以及选择项,然后带着问题在通读原文的基础上快速地找到答案,然后再回过头来检查一遍,确保万无一失.还有,最好把答案所在的句子划出来,以便回来检查时更加的省时省力.24.【答案】【小题1】C 【小题2】D 【小题3】A 【小题4】D【解析】32.C.单词猜测题.根据语境:so it can see you.可知该句句意是:靠近马的肩部,以便它能看到你.所以该单词的意思是"靠近",故选C.33.D.推理判断题.根据语境:The horse can't see you and may kick(踢)you because it's scared(害怕).句意:马看不到你,可能会踢你,因为它害怕.所以在马的周围要小心的原因是:如果它们害怕的时候,它们会踢你.故选D.34.A.细节理解题.根据语境:Dirt under a saddle(马鞍)can slow thehorse.可知马鞍下的泥土可使马减速.故选A.35.D.细节理解题.根据语境: First,he or she will clean the horse's feet and shoes to take away any rocks(石头).Next,the trainer brushes the horse so it isn't dirty.Dirt under a saddle(马鞍)can slow the horse.Next the trainer puts a blanket (毯子)on the horse'sback.Then he puts on the saddle,and the horse is ready to ride! 可知起码之前,训马师帮我们做的事的顺序是:1.洗马脚和马鞋;2.刷马;3.在马背上放一个毯子;4.戴马鞍.故选D.有超过250种不同的马.有些很大,其它的很小.马可以走很长的路.它们还可以携带沉重的东西.在马周围,你应该小心.马如果看不到你,可能会踢你.当你想骑马,一个训马师可以帮助你.首先洗马脚和马鞋;其次刷马;接下来在马背上放一个毯子;最后戴马鞍.这样你就可以骑马了!本文大部分是细节理解题,只要理解文章大意,仔细阅读,从文中寻找出答案,即可轻松解题.推理判断题和单词猜测题是根据句意及自己对文章的把握来解答.28.【答案】【小题1】their【小题2】are【小题3】but【小题4】works【小题5】months【小题6】bored【小题7】Why【小题8】to get【小题9】In【小题10】a【解析】61.答案:their.考查代词.句意"他们没有多少时间和__家人在一起.".根据they,可知,修饰名词用形容词性物主代词their他们的.62.答案:are.考查be动词.句意"一个国家到另一个国家的工作时间是不同的".由hours复数.可知,一般现在时态,用be动词复数are是.63.答案:but.考查连词.句意"在法国,人们一年工作1646小时,__在日本,人们一年工作3086小时.".可知,表示转折,用but但是.64.答案:works.考查动词.句意"这意味着一个日本工人比一个法国工人每年多__1440个小时".主语worker工人,单数.一般现在时态,谓语动词用第三人称单数works工作.65.答案:months.考查名词.句意"这大约是8周或两个月的额外工作.".由two两个.可知,用复数months.66.答案:bored.考查形容词.句意"令人惊讶的是他们并不觉得无聊.".feel 感觉.系动词.用形容词构成系表结构.形容人通常用bored无聊的.67.答案:Why.考查疑问词.句意"___人们工作这么多小时?有些人加班是因为…".由because因为.可知,应该是"为什么",填Why.68.答案:to get.考查不定式.句意"有些人加班是因为他们想得到更多的钱.".want to do sth想要做某事.填不定式to get得到.69.答案:In.考查介词.句意"__英国,人们说…",可知,在大地点用介词In.70.答案:a.考查冠词.句意"只工作不玩,聪明的孩子也会变傻".这里泛指一个迟钝的男孩,dull是以辅音音素/d/开头的,用a修饰.文章大意:这是一篇日常生活类阅读,文章主要讲诉了很多工人不得不加班.不同的国家给工人的待遇也不同.日本工人工作的时间就比法国工人工作的时间长.有些地方还不给加班费.在不同的国家工人休假的长短也不一样.工人们期待更长的假期.阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据要求,结合语境,运用正确的语法写出答案.29.【答案】ead【解析】答案:head.根据It's cold outside, so I put a hat on my brother's h--.可知外面很冷,所以我在我兄弟的头上戴了顶帽子.名词所有格后面跟名词形式,head,名词,头.故填head.外面很冷,所以我在我兄弟的头上戴了顶帽子.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.30.【答案】asy【解析】答案:easy.考查形容词.结合语境"排球是一项令人兴奋的运动,学习起来很__,我只用两天就学会了.".可知,应该是"容易的".very修饰形容词easy.排球是一项令人兴奋的运动,学习起来很容易,我只用两天就学会了.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.31.【答案】aturday【解析】答案:Saturday.考查名词.结合语境"每__或星期日我们在学校都没有课.".及首字母提示,可知,应该是"星期六",填Saturday.每星期六或星期日我们在学校都没有课.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.32.【答案】ighth【解析】答案:eighth.考查序数词.结合语境"我喜欢八月,一年中的__个月,因为我有一个长假.".及首字母提示,可知,应该是"第八",填序数词eighth.我喜欢八月,一年中的第八个月,因为我有一个长假.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.33.【答案】ine【解析】答案:mine.考查名词性物主代词.结合语境"请见见__一位老朋友,我5岁时就认识她了.".及首字母提示,可知,为了避免与前面名词重复.这里用名词性物主代词mine代替my friend我的朋友.答案是mine.请见见我的一位老朋友,我5岁时就认识她了.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,注意时态,单复数,词性等变化.34.【答案】gain【解析】根据该空处在句中作状语修饰形容词late,故填入副词,根据上文意思"海伦的老师对她很生气"结合首字母a 可推知因为她上学又迟到了.可联想副词again意为"再、又".故答案为:again.海伦的老师对她很生气,因为她上学又迟到了.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,根据上文意思可推知她上学又迟到了,故联想到副词again.35.【答案】ales【解析】根据 No business(买卖),no killing,可以判断前面说的是我们应该停止象牙交易,sale,名词,销售,这里用复数形式.故填sales.我们应该停止象牙的销售,不买卖,不杀戮.做这类题型,首先根据所给首字母明确句子所要考查的单词或短语,再结合相关语法知识对单词或短语做出形式上的变化.36.【答案】pell【解析】根据该空处在句中作谓语故填入动词,结合答语J-U-I-C-E,可知是对单词juice的拼写,可推知上文询问如何拼写这个单词,结合首字母s 可联想动词spell"拼写",又知空格前为助动词do 后跟动词原形.故答案为:spell.-你怎么拼写‘果汁'?-J-U-I-C-E.首字母填空类型题要充分理解句意,再根据首字母提示完成试题,本题结合答语可推知考查"拼写"这个单词.37.【答案】estival【解析】答案:festival.根据"May Day"结合给出的首字母提示,因此可知这句话的意思是"五一是世界上一个很重要的节日."空格前面有不定冠词a,所以要用名词单数来填空.故填festival.五一是世界上一个很重要的节日.首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案.38.【答案】ating【解析】答案:eating.根据"I'm hungry"我饿了,结合给出的首字母提示e,因此可知这句话的意思是"吃个汉堡怎么样?"空格前面是介词about,所以要用动名词来填空,故填eating.--我饿了.--吃个汉堡怎么样?首先要掌握这个句子的意思,然后结合具体的题目,就可以确定正确答案.39.【答案】36.答案:C.阅读配对题.根据句意"王林找不到他的新书包了,它是黄色的,是他的生日礼物,他很担心.".可知,应该是"我在操场上发现一个黄色书包.它是谁的?打电话33694532给莉莉.".选C.37.答案:F.阅读配对题.根据句意"莎丽擅长唱歌跳舞,她很想参加音乐比赛,但她不知道日期.",可知,应该是"注意!音乐比赛快到了,作为一个音乐迷,千万别错过!它是12月15日.".选F.38.答案:A.阅读配对题.根据句意"琳达搬到了中央公园附近的一幢新房子里,她想买些桔子和香蕉,但她不知道在哪儿能买到.".可知,应该是"新鲜的水果店就在中央公园附近.地址是友谊街105号,在这里你可以找到各种各样的新鲜水果.".选A.39.答案:B.阅读配对题.根据句意"彤彤是一个篮球迷,他非常喜欢看篮球比赛.",可知,应该是"对所有篮球迷来说是个好消息!在12月29日的上午11:30,CCTV5有一场精彩的篮球比赛.".选B.40.答案:E.阅读配对题.根据句意"格雷斯是一个美国女孩.她想学中文,所以她想在中国找一个笔友.".可知,应该是"苏娜是浙江杭州的一个女孩,她喜欢交朋友,特别是和外国人交朋友,因为她想提高自己的英语水平.",选E.【解析】文章大意:这是一篇日常生活类阅读,主要介绍王林、莎丽、琳达、彤彤、格雷斯五个人的一些日常生活情况,根据这些情况,选择合适的句子对其进行补充说明.阅读配对,要注重句子与句子之间的逻辑关系以及对个别重点语句的理解.结合语境,根据所给句子,完成答案.40.【答案】I have six classes every weekday.In the morning,we have four classes from 8:00 to 11:50.Classes begin at 2:30 in the afternoon.I usually play ping-pong with my classmates after class.My favorite subjects are English and Chinese.I think they are easy and interesting.I don't like math because it is too difficult for me.What about your school life Please write to me and tell me something about it.【解析】Dear Anna,I am glad to stay in your home this holiday. Now let me tell you something about myself.I like ping-pong,reading anddancing.I usually play ping-pong with my classmates after class.【高分句型一】(课后活动)My favorite subjects are English and history.(最喜欢的课程)I think they are easy and interesting.I don't like math because it is too difficult fo r me.【高分句型二】I usually have bread,milk and fruit for breakfast.For lunch,I usually have rice with chicken and tomatoes.I have dinner with my parents at home.I always have some soup and vegetables.I want to be thinner.(三餐的饮食)What about your life Please write to me and tell me something about it.Hope you are well.Yours, Li Mei【高分句型一】I usually play ping-pong with my classmates after class.下课后我经常和我的同学打乒乓球.play sth with sb和某人玩after class下课后。