当前位置:文档之家› 智慧树知到《英语教与学(吉林联盟)》章节测试答案

智慧树知到《英语教与学(吉林联盟)》章节测试答案

智慧树知到《英语教与学(吉林联盟)》章节测试答案
第一章
1、 The __ view sees language as a linguistic system made up of various subsystems: from phonological, morphological, lexical, etc.
A:functional
B:structural
C:interactional
D:cognitive
答案: structural
2、 Which of the following subsystem does not belong to Structural view?
A:Phonology
B:morphology
C:phonetics
D:syntax
答案: phonetics
3、 Which statement of the following is not true?
A:A good foreign language teacher solely depends on his/her command of the language.
B:To give a concise definition of language has always been difficult for linguists and philologists.
C:Much of human behavior is influenced by their experiences.
D:The way language teachers teach in the classroom is to some extent influenced by the way they learned languages.
答案: A good foreign language teacher solely depends on his/her command of the language.
4、 The answer to the question: “What is language?” is NOT the basis for____?
A:Syllabus design
B:teaching methodology
C:teaching procedures
D:learning procedures
答案: learning procedures
5、Language can be seen as a whole with three dimensions. Which of the following is not one of the three dimensions?
A:sytax
B:form
C:meaning
D:use
答案: sytax
第二章
1、Linguistic Competence is concerned with __ , its form and meaning.
A:
the knowledge of the language itself
B:
the appropriate use of the language
C:
communicative breakdown
D:
link units of speech together
答案:
the knowledge of the language itself
2、Of the following __ does not belong to the Three principles of CLT. A:
communication principle
B:
fluency principle
C:
task principle
D:
meaningfulness principle
答案:
fluency principle
3、There are __ Versions of CLT.
A:
Five
B:
four
C:
Three
D:
Two
答案:
Two
4、There are __ interconnected characteristics as a description of CLT.
A:
seven
B:
six
C:
five
D:
four
答案:
seven
5、CLT suggests a focus on all of the components (grammatical, discourse, functional, sociolinguistic, and strategic) of __ .
A:
pragmatic
B:
authentic
C:
communicative competence
D:
complementary principles
答案:
communicative competence
第三章
1、Four dimensions of teaching and learning tasks represented by the “four eyes”: Involvement, __ , Induction, Incorporation.
A:
Inquiry.
B:
Research.
C:
Quest.
D:
Review.
答案:
2、A task is an activity which requires learners to use language, with emphasis on __ , to attain an objective.
A:
form.
B:
meaning.
C:
context.。

相关主题