第5次作业1. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 had been trickedB、 was trickedC、 had not been trickedD、 was not tricked学生答案:C标准答案:C解析:得分:12. ( 单选题 ) George can at least be thankful that __________. (本题0.0分)A、 the telephone itself is workingB、 he can use the directory in the box to find the numberC、 the call box is in a convenient positionD、 he is able to give his message to the hotel receptionist学生答案:A标准答案:A解析:得分:03. ( 单选题 ) The main purpose of the passage is to provide __________. (本题0.0分)A、 instructions about how to use a public call boxB、 advice about how to deal with public telephone problemsC、 criticism of the efficiency of telephone systemD、 an account of possible annoyances in using a public telephone学生答案:D标准答案:D解析:得分:04. (阅读理解题)Using a public telephone may well be one of the minor irritations of life, demanding patience, determination and a strong possibility of failure, together on occasion with considerable unpopularity.The hopeful caller (shall we call him George?) waits till six o’clock in the eveningto take advantage of the so-called “cheap rates” for a long-distance call. The telephone box, with two broken panes of glass in the side, stands at the junction of two main roads with buses, lorries and cars roaring past. It is pouring with rain as George joins a queue of four depressed-looking people. Time passes slowly and seems to come to a standstill while the person immediately before George carries on an endless conversation, pausing only to insert another coin every minute or so.Eventually the receiver is replaced and the caller leaves the box. George enters and picks up one of the directories inside, only to discover that someone unknown has torn out the very page he needs. Nothing for it but to dial directory Enquiries, wait patiently for a reply down the number given.At last George can go ahead with his call. Just as he is starting to dial, however, the door opens and an unpleasant-looking face peers in with the demand, “Can’t you hurry up?” Ignoring such barbarity, George continues to dial and his unwanted companion withdraws. At last he hears the burr-burr of the ringing tone, immediately followed by rapid pips demanding his money, but he is now so upset that he knocks down the coins he has placed ready on the top of the box. Having at last located them, he dials again: the pips are repeated and he hastily inserts the coins. A cold voice informs him, “Grand Hotel, Chalfont Wells.”“I’ve an urgent message for a Mr. Smith who is a guest in your hotel. Could you put me through to him? I’m afraid I don’t know his room number.”The response appears less than enthusiastic and a long long silence follows. George inserts more coins. Then the voice informs him, “I’ve been trying to locate Mr. Smith but the hall porter reports having seen him leave about a minute ago.”Breathing heavily, George replaces the receiver, just as the knocking on the door starts again.5. ( 单选题 ) The theme of this passage is to tell the readers __________. (本题2.0分)A、what people should do on Valentine’s DayB、 the reason people choose Cupid to be the symbol of Valentine’s DayC、 the tradition people always follow on Valentine’s DayD、 the origin and significance of St. Valentine’s Day学生答案:D标准答案:D解析:得分:26. ( 单选题 ) It can be inferred from the passage that __________. (本题0.0分)A、 the Roman Emperor, ClaudiusⅡ, was a ChristianB、in spite of the Emperor’s prohibition, many people still held the desire for loveC、 the Roman Emperor himself experienced a painful marriageD、 in Christianity, Cupid is the god of Love学生答案:B标准答案:B解析:得分:07. ( 单选题 ) Which of the following statements is NOT true according to the passage? (本题0.0分)A、Valentine is a person’s name.B、On Valentine’s Day, cards are usually used by people to express love.C、On Valentine’s Day, everyone can take one day break from work to be with their lovers.D、 Cupid is often used to symbolize love. 学生答案:C标准答案:C解析:得分:08. ( 单选题 ) The word “anonymous” in the first paragraph means __________. (本题0.0分)A、 people do something by leaving false nameB、 people do something by leaving no nameC、 people do something by leaving real nameD、 people do something by leaving nickname学生答案:B标准答案:B解析:得分:09. ( 单选题 ) St. Valentine’s Day is a holiday for __________. (本题0.0分)A、people celebrating the new year’s comingB、 people fooling othersC、 people getting a family reunionD、 people expressing love to their lovers 学生答案:D标准答案:D解析:得分:010. (阅读理解题)February 14th is a complicated but interesting holiday. First of all, St. Valentine’s Day is not a holiday from work. No one gets a day off. On Valentine’s Day people usually send romantic cards to someone they love or want to be loved by. The cards are called “valentines”. They are very colorful, often decorated with hearts, flowers, or birds, and have humorous or sentimental verses printed inside. The basic message of the verse is always “Be My Valentine”, “Be My Sweet Heart” or “Lover”.A valentine is often anonymous, or sometimes signed “Guess who”. The person receiving it has to guess who sent it. This can lead to interesting speculation. And that’s half the fun of valentines.One of the symbols of St. Valentine’s Day is the Roman god of Love, called Cupid. Cupid is often printed on the card; he is a winged infant, not wearing anything, poised to shoot his arrow into a heart. He would shoot an arrow of love into a person’s heart to make the person fall in love immediately, maybe with the first person to come along. Sometimes one arrow would go through two hearts, holding them together. So on February 14th not only do we have pictures of the Christian St. Valentine but we also have pictures of the non-Christian Cupid, the Roman god of Love. But it is from the Christians that we get the stories about St. Valentine’s Day that most people have come to believe. One story is about a Christian man whose name sounded something like “Valentine.”He lived around AD 250. At that time the Roman Emperor, Claudius II, refused to allow any Roman soldiers to get married for any reason whatsoever. Christian couples came to Valentine to be married. So Valentine would marry them in a Christian way. He was discovered and put in prison by the Emperor. One tradition says that he wrote notes to his friends by marking on leaves and then throwing them out the window of his prison. And the leaves were shaped like a heart.11. ( 单选题 ) The best title for the passage is __________. (本题2.0分)A、 The Origin of Thanksgiving DayB、 How to Celebrate Thanksgiving DayC、 The Tradition of Thanksgiving DayD、 The Significance of Thanksgiving Day 学生答案:A标准答案:A解析:得分:212. ( 单选题 ) According to the passage, what happened to the Pilgrims during their first winter in America? (本题0.0分)A、 American Indians helped them plant crops.B、 Due to the cold and hunger, about 50 of them died.C、 They invited nearby Indians to have dinner together.D、 They began to raise ducks, geese and turkeys.学生答案:B标准答案:B解析:得分:013. ( 单选题 ) Based on the passage, we can learn that __________. (本题0.0分)A、 American Indians were very brutalB、 the Pilgrims came to America to make friends with IndiansC、 the Pilgrims came to America to look for new foodD、 in England, the Pilgrims suffered cruel religious oppression学生答案:D标准答案:D解析:得分:014. ( 单选题 ) Which of the following statements is TRUE about the passage? (本题0.0分)A、 Thanksgiving Day is a holiday celebrated by people all over the world.B、 Thanksgiving Day is a holiday with special religious significance only.C、 Thanksgiving Day is a holiday with a history of more than 300 years.D、 Thanksgiving Day is a holiday coming from Europe.学生答案:C标准答案:C解析:得分:015. ( 单选题 ) Thanksgiving Day is originally celebrated by people for __________. (本题0.0分)A、 healthB、 freedomC、 harvestD、 safety学生答案:C标准答案:C解析:得分:016. (阅读理解题)Thanksgiving is celebrated every year on the fourth Thursday of November. The month of November is in autumn, the main season for harvesting crops.The writer O. Henry called Thanksgiving the one holiday that is purely American. It is not a religious holiday. But it has spiritual meaning.Thanksgiving began with the first European settlers in America. They gathered their crops, celebrated and gave thanks for the food.Tradition says Pilgrim settlers from England celebrated the first Thanksgiving in 1621. There is evidence that settlers in other parts of America held earlier Thanksgiving celebrations. But the Pilgrims’ Thanksgiving story is the most popular.The Pilgrims were religious dissidents who fled oppression in England. They went first to the Netherlands. Then they left that country to establish a colony in North America. The Pilgrims landed in 1620 in what later became known as Plymouth, Massachusetts.Their voyage across the Atlantic Ocean was difficult. Their first months in America were difficult, too. About one hundred Pilgrims landed just as autumn was turning to winter. During the cold months that followed, about half of them died. When spring came, the Pilgrims began to plant crops. An American Indian named Squanto helped them. When summer ended, the Pilgrims had a good harvest of corn and barley. There was enough food to last through the winter.The Pilgrims decided to hold a celebration to give thanks for their harvest. Writings from that time say Pilgrim leader William Bradford set a date late in the year. He invited members of a nearby Indian tribe to take part. There were many kinds of food to eat. The meal included wild birds such as ducks, geese and turkeys. That thanksgiving celebration lasted three days.As the American colonies grew, many towns and settlements held thanksgiving or harvest celebrations.17. ( 问答题 ) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to writea composition on the topic “Online Shopping”. You should write no less than 80 words.(本题2.0分)答:学生答案:标准答案:略解析:得分:0点评:18. ( 单选题 ) At a press conference after the award ceremony, the 18-year-old girl spoke in a ____________ low voice. (本题2.0分)A、 optionallyB、 relativelyC、 legallyD、 identically学生答案:B标准答案:B解析:得分:219. ( 单选题 ) The reason for George having to dial a second time is that __________. (本题0.0分)A、 he has used up all the moneyB、he can’t find the number he wants in the directoryC、 he forgets to put the money in the boxD、 he has got to find the money to put in the box学生答案:D标准答案:D解析:得分:020. ( 单选题 ) How is George feeling when he completes his call? (本题0.0分)A、 He is very disappointed at missing his family and friends.B、 He feels hard to control his annoyance.C、 He is angry with himself for being so stupid.D、 He is depressed at the thought of having to try again to get through.学生答案:B标准答案:B解析:得分:021. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 wroteB、 had writtenC、 would have writtenD、 write学生答案:D标准答案:D解析:得分:122. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 bearableB、 bearablyC、 unbearableD、 unbearably 学生答案:C标准答案:C解析:得分:123. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 innocentB、 innocenceC、 innovateD、 innovation 学生答案:B标准答案:B解析:得分:124. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 fromB、 viaC、 overD、 under 学生答案:B标准答案:B解析:得分:125. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 made a planB、 made a jokeC、 made a fussD、 made a story 学生答案:C标准答案:C解析:得分:126. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 in caseB、 in the caseC、 in case ofD、 in any case 学生答案:A标准答案:A解析:得分:127. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、either … orB、neither … norC、both … andD、none … of 学生答案:B标准答案:B解析:得分:128. ( 单选题 ) (本题1.0分)A、 waitedB、 had waited。