当前位置:文档之家› 人教版英语必修一课时作业 19课

人教版英语必修一课时作业 19课

课时作业(十九)Unit 5Section ⅢLearning about Language & Using LanguageⅠ.单句语法填空1.The driver narrowly escaped being_killed (kill) in the traffic accident.2.Though he has met with many difficulties over the past two years, he is still hopeful (hope).3.The first time I visited (visit) that land, I decided to settle there.4.It is the fifth time that the students in Trinity College have_visited (visit) our school.5.Now their peace talks have reached a key stage where one side must give in to the other.6.A large number of blankets (blanket) and clothes have been collected for the victims of the earthquake.7.That man is rather cruel and he is well known for his cruelty (cruel) in this village.8.As an educated (educate) man, Mr Wang acts properly in almost everywhere.9.When a person is in trouble, talking with others often helps him feel better.10.The boss decided to give a reward to him for his positive attitude towards work.Ⅱ.阅读理解AHo w Grandpa Tata Caught a Ginormous Fish w ithout a HookBy Dhan ReddyRating(等级):4.6 out of 5 starsMany children are lucky enough to go fishing. The luckiest ones get to go fishing with their grandpas! In this story, Dinesh and his grandpa go in search of a really big fish and catch the world's biggest fish with nothing but a piglet(小猪)! This book is a funny story ofgoing out and getting what you want—if you're willing to go beyond what others do.MerelyBy Cate DavisRating:4.5 out of 5 starsBorn in the Kalahari Desert in Africa, Merely the Meerkat is the only child of her mother, Mernie, who teaches her to keep an open heart, to be kind, and to look for the best in others. But Merely is unluckily taken from her home and family, along with many other animals, and transported across the ocean to an American zoo where her young life changes forever.The Way Things Ne v er WereBy Norman H. FinkelsteinRating:4.6 out of 5 starsIt seems like kids are always hearing stories about America in the “good old days.”But, in fact, the 1950s and 1960s were not as carefree(无忧无虑的) as they sometimes seem. Through interesting stories, advertisements, facts and photographs, Norman H. Finkelstein invites people of all ages to decide for themselves.Silent Days, Silent DreamsBy Allen SayRating: 4.8 out of 5 starsThis picture book tells the story of James Castle, an artist who grew up unloved by his family and community because of his deafness. This book is a story as much about acceptance and understanding as it is about perseverance(坚持).【语篇解读】本文是应用文。

文章介绍了四本书的作者、评分等级以及内容。

1.Which word can best describe the story told in the first book?A.Boring. B.Touching.C.Worrying. D.Interesting.答案与解析:D细节理解题。

由Ho w Grandpa Tata Caught a Ginormous Fish w ithout a Hook部分的catch the world's beggest fish with nothing but a piglet和This book is a funny story可知,这本讲述爸爸用小猪做诱饵钓到世界上最大的鱼的故事书应该非常有趣。

2.Who would be most interested in Merely?A.Those who care about animals.B.Those who love making friends.C.Those who want to know about desert.D.Those who were born in an unlucky family.答案与解析:A细节理解题。

由Merely部分的along with many other animals, and transported across the ocean to an American zoo可知,关爱动物的人可能更喜欢这本书。

3.Which author's book tells readers the truth about America in the mid-20th century?A.Allen Say's. B.Cate Davis's.C.Dhan Reddy's. D.Norman H. Finkelstein's.答案与解析:D细节理解题。

由The Way Things Ne v er Were部分的America in the “good old days.”But, in fact, the 1950s and 1960s were not as carefree as they sometimes seem可知答案。

4.Which book has the highest rating?A.Merely.B.Silent Days, Silent Dreams.C.The Way Things Ne v er Were.D.Ho w Grandpa Tata Caught a Ginormous Fish w ithout a Hook.答案与解析:B细节理解题。

对比四本书的等级可知,最后一本书Silent Days, Silent Dreams的评分最高,为4.8颗星。

BIt's 11 p.m., and I'm still sitting here writing this article for the school magazine! I've had two weeks to write it, and my teacher, Julia, wants it tomorrow. She's always complaining(抱怨) that I leave things till the last minute, Maybe she's right.A month ago I made a decision to be more efficient(有效率的) this year. Well, I've clearly failed. I've also been trying to get fitter for four weeks now. I've started going to the health club. I've even been going to bed earlier. But I'm not feeling any fitter, just a little unhappier. I miss my bad habits. Why is leading a better life so hard?I've just read an article on a website, and I've discovered that it isn't my fault(过错)! In fact, it isn't anyone's fault. It's our brain's. It's programmed to make it difficult to break bad habits. There's nothing we can do. Scientists have done experiments that show we use one part of our brain when we think about ourselves and another when we think about other people. However, when we think about ourselves in the future, we use the same part of the brain that we usually use to think about other people. In other words, the brain sees the “future you” as a different person than your “present you.” That's why we don't always find it easy to make good decisions for ourselves in the future.But that's not all. Scientists have also discovered that it takes around ten weeks to form a good habit. That's the amount(数量) of time the brain needs to accept new behavioral patterns(形式). The good news is that once you make it to ten weeks, everything becomes a lot easier. The bad news is that ten weeks is a really long time, so it's easy to give up what you want to do before then.So even when we want to change our ways and become better people, our brains won't let us. Or is this just an excuse? Look—I've finished my article on time! Anything is possible!【语篇解读】本文是议论文。

相关主题