一、选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。
(每题10分)题目1– Thank you for your invitation.– ________________________正确答案是:It's a pleasure.题目2– Hello, may I speak to John?– ________________________正确答案是:Just a second, please.题目3What is the train ___________ to Birmingham?译文:到伯明翰的火车票多少钱?正确答案是:fare题目4John's father _________ mathematics in this school ever since he graduated from Harvard University.译文:约翰的爸爸从哈佛大学毕业后就一直在这所学校里教数学。
正确答案是:has taught题目5Both the kids and their parents __________English, I think. I know it from their accent.译文:我想,这些孩子和他们的父母都是英格兰人。
从他们的口音我可以知道。
正确答案是:are二、阅读理解:选择题(每题10分)题目6选择题Graffiti painting is traditionally a daredevil pursuit. Teenagers dodge security guards to put their names on trains and buses. But over the past decade, graffiti has all but disappeared from Britain's cities. Between 2007 and 2012 the number of incidents of graffiti recorded by the British Transport Police fell by 63%. A survey by the Environment Ministry shows that fewer places are blighted by tags than ever. Graffiti are increasingly confined to sanctioned walls, such as the Stockwell ball courts. In time the practice may die out entirely.The most obvious reason for the decline in tagging and train-painting is better policing. Numerous CCTV cameras mean it is harder to get away with painting illegally. And punishments are more severe. A generational shift is apparent, too. Fewer teenagers are getting into painting walls. They prefer to play with iPads and video games. Some have gone to art school and want to make money from their paintings. The Internet means that painters can win far more attention by posting pictures online than they can by breaking into a railway yard.Taggers and graffiti artists mostly grew up in the 1980s and 1990s. Those men—and almost all are men—are now older and less willing to take risks. Graffiti may eventually disappear. But for now the hobby is almost respectable. The former graffiti artists paint abandoned warehouses at the weekend. It has become something to do on a Sunday afternoon—a slightly healthier alternative to sitting and watching football.一、选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。
(每题10分)题目1– Excuse me, could you tell the time?– ________________________________正确答案是:It's three thirty by my watch.题目2– Good afternoon. Can I help you?– ________________________________正确答案是:I need to buy a birthday present for my son.题目3Our house is about a mile from the railway station and there are not many houses __________ 译文:我们家离火车站大概一英里左右,而且中间房子不多正确答案是:in between题目4Never before _________ see such a terrible car accident on the road!译文:我从来没有看到过这么恐怖的一起交通事故。
正确答案是:did I题目5When Lily came home at 5 pm yesterday, her mother ______dinner in the kitchen.译文:莉莉昨天五点钟回家时,她妈妈正在厨房里做晚饭。
正确答案是:was cooking二、阅读理解:选择题(每题10分)【详解】从文章第一段的第二句,He was born in 1888 in an Indian Territory(印第安人保护区)that is now Oklahoma.(他于1888出生于一个印第安人保护区,也就是现在的俄克拉荷马州。
)得知Jim Thorpe出生于美国的Oklahoma,故C为正确答案。
2. 【答案】B【考点】细节推理题【详解】从题干上看,这是一个反向推理题,问的是EXCEPT(除了什么)。
从文章第一段的第三句得知,Like most Native American children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors.在喜欢的运动中有fish(钓鱼)、hunt(打猎)、swim(游泳)和play games outdoors(户外运动)。
而选项中A、C都在文中提到了,只有B. singing(唱歌)选项没有提到。
故B为正确答案。
3. 【答案】B【考点】细节推理题【详解】题干是问Jim Thorpe什么时候开始进行体育运动的。
第二段的第二句By the time he was 16, his mother and father were also dead,我们得知在他16岁时,他的父母去世了,而隔了一句话后,我们可以看到There, he learned to read and write and also began to play sports.(在那所学校,他开始学习阅读和写作,并且开始了体育运动训练。
)所以,我们可以推断出他在16岁时开始进行体育运动。
故B为正确答案。
4. 【答案】C【考点】指代题【详解】首先定位decathlon在第三段中的位置,然而从该段的最后一句得知,The decathlon has ten track and field events, with running, jumping and throwing contests. 该词是“十项全能运动”的意思,包括track(径赛)和field(田赛),还有游泳、跳高和投掷比赛。
如果很好掌握了构词法,也能猜出deca-代表“十”。
同理,该段中的pentathon,是“五项全能运动”的意思。
故C为正确答案。
5. 【答案】A【考点】细节判断题【详解】从题干我们可以得知,该题是反向选择,即挑出不正确的说法。
从选项中我们可以找到三个选项中都出现了A.1912; B.1912; 时间点。
从该段的倒数第二句话和整个第三段,我们可以判断,B 说法正确;第二段第五句话During this time, he played on a baseball team. The team paid him only $15 a week. Soon he returned to school to complete his education.他曾参加一个棒球队,靠很低的薪水完成了学业。
故C的说法也正确。
不正确的是A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education.在1912年,Thorpe重返学校完成他大学教育。
故A为正确答案。