当前位置:文档之家› 答案-大学英语三第二次作业答案

答案-大学英语三第二次作业答案

1.— ____________________— Well, they got there last Wednesday. So about a week.所选答案: A.How long have your parents been in Paris?— Could I speak to Mr. Lee, please?—____________.所选答案: D. Speaking, please.—Doctor, I don’t feel well.—_____________.所选答案: C. What’s the matter?— Shall we have roast chicken or ham sandwich?— _____________________.所选答案: A. I’d rather have beef stew.— Madam, do all the buses go downtown?— ___________________.所选答案: A. Sorry, I’m new here.Passage 1When you turn on the radio, you hear an advertisement. When you watch television, you hear and see an advertisement. If you turn the pages of a newspaper or magazine, again you find an advertisement. If you walk down the street, you see one advertising board after another. All day, every day, people whowant to sell you something compete to catch your attention. As a result, advertisements are almost everywhere. In the West, advertisements are the fuel that makes mass media work. Many TV stations, newspapers, magazines, radio stations are privately owned. The government does not endorse them. So where does the money come from? From advertisements. Without advertisements, there would be no private businesses.Have you ever asked yourself what advertising is? Through the years, people have given different answers to the question. For some time it was felt that advertising was a means of “keeping yo ur name before the public”, and some people thought that advertising was “truth well told”. Now, more and more people perceive it in this way: advertising is the paid, non-personal, and usually persuasive presentation of goods, services and ideas by some certain sponsors through various media.First, advertising is usually paid for. Various sponsors pay for the advertisements we see, read, and hear over various media. Second, advertising is non-personal. It is not face-to-face communication. Although you may feel that a message in a certain advertisement is aimed directly at you, in reality, it is directed at large groups of people. Third, advertising is usually persuasive. Directly or indirectly it asks people to do something. All advertisements try to make people believe that the product, idea, or service advertised can benefit them. Fourth, the sponsors of the advertisement must show their names. From the advertisement, we can see if the sponsor is a company, or an individual. Fifth, advertising reaches us through traditional and modem mass media. Included in the traditional media are newspapers, magazines, radio, television, and films. Modern media include emails, matchbox covers, and boards on top of buildings.Comprehension Questions:Choose the best answer for the following questions.1. The existence of the privately owned mass media depends on the support of_____.所选答案: C. advertisers2. According to the passage, different definitions of advertising are given due to_______.所选答案: A. the change of time3. Which of the following is true about people’s understanding of advertising now?所选答案: C. The purpose of advertising is to make people believe insomething.4. We know from the context “sponsor” means _______________.所选答案: B. the one who pays for media in return for advertising5. The last paragraph is mainly about ____________________.所选答案: B. features of advertisingPassage 2America is growing older. Fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the United States were 65 or older. Today, 10 out of every 100 Americans are over 65. The aging of the population will affect American society in many ways — education, medicine, and business. Quietly the graying of America. has made us a very different society — one in which people have a quite different idea of what kind of behavior is suitable at various ages.A person’s age no longer tells you anything about his/her social position, marriage or he alth. There’s no longer a particular year in which one goes to school or goes to work or gets married or starts a family. The social clock that kept us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isn’t as strong as it used to be. I t doesn't surprise us to hear of a 29-year-old university president or a 35-year-old grandmother, or a 70-year-old man who has become a father for the first time. Public notions are changing.Many people say, "I am much younger than my mother — or my father — was at my age." No one says "act your age" anymore. We've stopped looking with surprise at older people who act in youthful ways.6. It can be learnt from the text that the aging of the population in America _________.所选答案:C. has changed people’s understandingof age7. The underlined word “one” refers to_______ .所选答案: A. a society8. We can infer from the text that if a 25-year-old man becomes general manager of abig firm, the writer would most probably consider it _________.所选答案: A. normal9. “Act your age” means people should ____ .所选答案:B. do the right thing at theright age10. This passage is mainly about ____________________.所选答案:D. how American people’s ideas about age havechanged.第三部分词汇与结构(共5题,每题3分,共15分)Many _____ shops will be forced to close if the new supermarket is built.所选答案: A. local__________ her job.所选答案: B. withWe are _________ our trip until the weather grows warmer.所选答案: D. postponing4. My brother is very . I'm sure you'll make good friends with him.所选答案: A. easy-going5. We have no concrete evidence against him, so we have to .所选答案: A. let him off第四部分完形填空(共10题,每题1分,共10分)(网民)__1__. Nevertheless, the virtual world is __2__ perfect and should not be free from controls. As the Internet becomes __3__ part of social and economic life, its users need to recognize the dark side of cyberspace.The Internet continues to develop as a free world for the exchange of ideas. Freedom of information is embraced by netizensThe call is growing for self-restraint on websites. But __4__ self-restraint is insufficient, government must take __5__. The Ministry of Public Security will be sending virtual police to China's __6__ websites. By the end of June all major online forums will be monitored. __7__ is an important step, especially to protect minors from sexually explicit websites.To do these laws will be a major challenge since a safe Internet society involves both the creation of websites and their use. In the information age, it is extremely difficult for an individual nation to control online message, which, __8__ a large extent, is internationalized. Law enforcement agencies from around the world have worked together - the Virtual Global Task Force — to __9__ down online purveyors of childpornography.Much more work must be done to make cyberspace a safe place for its users, __10__ children.所选答案:1. A. everywhere2. 所选答案: B. far from3.所选答案: D. increasingly问题 24得 1 分,满分 1 分4. 所选答案: C. if5. 所选答案: B. action6. 所选答案: C. major7. 所选答案: C. It8. 所选答案: A. to9. 所选答案: C. track10. 所选答案:D. especially第五部分 英译汉 (共3题,每题5分,共15分)1. It is easy to assume that every culture socializes childrenin the same way.所选答案: 很容易假设,每一种文化可以用同一种方式使孩子社会化。

相关主题