南京大学英语第一次作业
A、standing
B、stand
C、stood
D、to stand
学员答案:A
本题得分:2
题号:6题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
He was ____________ that he should devote his life to his motherland.
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:28题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 1 Text B: When you fail to find the right words in speaking, you should use Chinese first and then move on to English.
A、at most
B、at best
C、at last
D、at least
学员答案:D
本题得分:2
题号:8题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
Tom was dismissed by his boss because of his __________ management.
A、efficient
B、effective
C、 effect
D、inefficient
学员答案:D
本题得分:2
题号:9题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
You will not pass the examination, ____________ you work harder.
A、honest
B、honestly
C、dishonestly
D、honesty
学员答案:A
本题得分:2
题号:16题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
It gave them ___________ from their labors.
A、relax
B、relaxing
A、make up
B、take up
C、give up
D、put out
学员答案:C
本题得分:2
题号:3题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
Her low voice and shy smile soon made her a _____________ among her room-mates.
1、 错
2、 对
学员答案:2
本题得分:3
题号:26题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 3 Text B: Before he got the four words from his English teacher, Dalkoff had been hoping to become a newspaper co-editor.
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:32题型:判பைடு நூலகம்题本题分数:3
内容:
Based on Unit 2 Text B: In the last paragraph the author reminds collectors that coins must be handled with care.
A、favorite
B、favorable
C、favourable
D、favor
学员答案:A
本题得分:2
题号:4题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
When you return to your study, your mind ___________ and you'll learn more.
C、relaxation
D、being relaxed
学员答案:C
本题得分:2
题号:17题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
Did the medicine have a good _____________?
A、influence
B、affect
C、effect
D、result
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:24题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 3 Text A: By saying “there had to be some mistake” (para. 2) the author implies it was impossible that a mistake had been made.
A、if
B、 because
C、unless
D、 in case
学员答案:C
本题得分:2
题号:10题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
As students we should ___________ all our efforts on our study.
A、concentrate
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:29题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 2 Text A: collectors check to see if it has any flaws that may reduce its value before they buy an antique item.
内容:
He is _____ of everyone who disagrees with him.
A、doubt
B、distrust
C、suspicious
D、uncertain
学员答案:C
本题得分:2
题号:15题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
As a result, he found the man _______________.
D、farthest
学员答案:A
本题得分:2
题号:12题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
I _______________ on weekends by doing some fishing.
A、relax
B、retire
C、relay
D、repay
学员答案:A
本题得分:2
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:22题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 1 Text A: according to the author, “Special English” will help you understand people better when you travel in a foreign country.
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:23题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 2 Text A: According to the passage, the title “From Trash to Treasure” most likely means from old things to valuable antiques.
内容:
This sentence needs _______________.
A、to improve
B、improve
C、improving
D、improved
学员答案:C
本题得分:2
题号:20题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
I shall work _____________.
1、 错
2、 对
学员答案:1
本题得分:3
题号:25题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 3 Text A: the sentence “We should have figured it out” means that Mr. Whitson expected us to understand it, but we didn’t.
1、 错
2、 对
学员答案:2
本题得分:3
题号:30题型:判断题本题分数:3
内容:
Based on Unit 2 Text A: people to buy things at yard sales because they want to look for their fathers’ storybooks.
B、cost
C、spend
D、make
学员答案:A
本题得分:2
题号:11题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
Scientists are trying to make _____________ investigation.
A、further
B、farther
C、furthest
C、 what
D、how
学员答案:A
本题得分:2
题号:2题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)本题分数:2
内容:
He would rather __________ his opportunity to study abroad than leave the research unfinished.