当前位置:文档之家› 学英语报纸第 期答案

学英语报纸第 期答案

(下转第2版)第35期1-5 BCBCB 6-10 BCAAC11-15 BCBCC 16-20 CABBC 短文改错Last Saturday, we went to the local market with my Imother to buy some fresh vegetable. Before my mother vegetablespaid for them, she bargained ∧ the farmer which was with whoselling them. She tried to get how she wanted at the whatlowest price. She told me that we could save some money in this way. After coming back, she cooked an a big meal and we can’t eat them all. As a result, we had couldn’tto throw away some food. I couldn’t help think, “Doesn’t thinkingit cost us most when we throw away the food?” I think moreabout the best way to save money is to stop wasting. 书面表达本文为提纲类作文。

One possible version:Dear Uncle,I’m sorry to know that you are ill. We all know smoking does great harm to our health, and I think you’d better give up smoking as soon as possible. Firstly, whenever you want to smoke, try drinking some water or eating some healthy snacks. Secondly, maybe you have some friends who often smoke with you. Stay away from them.My father used to smoke heavily and once had a serious lung disease, but now he has given up smoking and is living a healthy life. So give up smoking right now. I hope you will do it ! Yours, Li Hua答案解析阅读理解第一节A本文为应用文,题材为风景名胜类。

喜欢参观博物馆吗?欧洲这几个博物馆是不错的选择。

21. A 。

细节理解题。

由Tate Museum, London 中的With about 4.7 million visitors yearly, the museum is the most visited modern art gallery across the globe 可知,应选A 项。

22. B 。

推理判断题。

由Uffizi Gallery, Florence 中的Considered a must-see in Florence, the Uffizi Gallery displays works from all the major Renaissance artists 可知,应选B 项。

23. D 。

细节理解题。

由Louvre Museum, Paris 中的Admission fees ... a 6-day pass: €69可知,两个人应付138欧元。

B本文为记叙文,题材为校园生活类。

作者讲述了自己在学校里被人欺负,两个老师处理这种情况的不同方式。

24. B 。

推理判断题。

由第一段…because if you bully someone and get in trouble for it, it only makes you “cooler” in the eyes of your peers 可知,在青少年中,如果你欺负了某一个同学并因此被责罚,你会被认为做了一件很“酷”的事。

25. D 。

细节理解题。

由第二段可知,在作者受到欺负的时候,Mrs. Swenson 没有把欺负人的学生赶走,而是把作者叫去帮助老师,以这种方法使作者避免了遭遇进一步的欺负。

26. A 。

细节理解题。

由最后一段可知,老师让她们每天都做一件好事,并且记录下来。

27. D 。

推理判断题。

由本文两位老师不同的教育方式产生的不同结果可知,仁慈比惩罚更具影响力。

C本文为说明文,题材为科普环保类。

过量饮水对我们的健康危害很大,我们应该避免过量饮水。

28. A 。

推理判断题。

本文主要是讲过量饮水对身体有害,而提到那个加州女人的故事是为了引出这个话题。

29. D 。

推理判断题。

由第一段When she and other participants complained of discomfort and showed signs of pains, they were laughed at by the organizers 可知,那些组织者并没怎么在意他们。

30. C 。

段落大意题。

本段主要讲过量饮水为什么对身体有害。

31. C 。

细节理解题。

由最后一段But make no mistake about it: this stress is real and can hurt your health over the long term 可知,过量饮水从长远来看对健康非常有害。

D本文为说明文,题材为自然地理类。

北极熊会在它们的脚印上留下一些气味信息,比如这些气味中会包含有性别等情况。

32. B 。

句意理解题。

由划线部分之后的T h e animals seem to communicate with each other through scent trails left by their paws 可知,这些动物似乎利用它们爪子的气味痕迹来交流。

33. C 。

细节理解题。

结合第二段的In case the toe cloths from the wild bears contained any disease, the researchers … put it inside a little wooden box 可知,把这些带有气味的样品放到箱子里的目的是防止这些动物园里的熊染上可能的疾病。

34. C 。

细节理解题。

由第三段In general, bears were more interested in foot scents from the opposite sex 和第四段的第一句话可知,它们会从气味上闻出性别。

35. D 。

推理判断题。

由最后一段可知,熊的这种通过痕迹留下信息的能力,需要在冰上进行,如果不能保护这些冰的存在,它们就无法再进行这种交流了。

第二节本文为说明文,题材为日常生活类。

吃得过多是导致肥胖的主要原因之一,那么如何才能避免吃得过多呢?36. D 。

D 项中的Frequent overeating, unwanted weight gain 与上文的overweight, overeating 呼应。

37. F 。

由本空后一句中的the quantity of food 的提示可判断选F 项,即吃之前就应决定自己应该吃多少。

38. G 。

本空后的This 指G 项的take deep breaths in between ,且该选项中的if you are full 与上下句呼应。

39. E 。

吃饭时不要看电视,而是坐在餐桌上专心吃饭,由此逻辑可判断选E 项。

40. A 。

由本空后的Waiting for too long before eating 可判断,此处意为一开始感觉到饿就要吃,而不能等到太饿的时候才吃。

完形填空本文为记叙文,题材为日常生活类。

一位原本在发脾气的小女孩在理发店经一位老人的一眨眼、一笑和一美元之后开心起来。

41. B 。

由下文多次出现的sad 可知,小女孩因为某种误会在哭泣。

42. C 。

由上句I didn’t pay special attention to her 可知,对待小女孩的所谓的“中间儿童综合症”,作者没多少耐心。

43. D 。

由stopped our car 可知,他们待车停下来以后下车。

44. A 。

由下文trying to pull herself together 可知,小女孩不情愿地跟在家人身后。

45. B 。

由followed us 可知,小女孩走在最后,比其他人落后几秒钟。

46. C 。

由下文其随后要出门可知,老人刚刚理完发。

47. A 。

由下文with his wife holding him up on his right side 可知,老人是走着来到小女孩身旁的。

48. B 。

老人看着小女孩的眼睛讲话。

49. C 。

由本空前后的You look sad, sweetie 及 beautiful 可知,老人说:这么漂亮的小女孩是不应该伤心的。

50. A 。

由My sweet baby gave him a smile. Setting against her pink hat, her shining eyes 可知,她明亮的眼睛从来没有像今天这样美过。

51. D 。

此处take a deep breath 是固定搭配。

52. B 。

由上下文语境可判断老人应该是向小女孩眨眼。

53. A 。

由He had to cross her path again 可知,老人理完发要出门,不得不经过小女孩旁边,所以她应该被安排坐在门边。

54. D 。

由上文He looked her in the 48 and said 可知,老人是第二次看小女孩。

55. B 。

由He handed her a dollar bill 可知,老人拿出来的是他的钱包。

56. C 。

由for it was not any of my business 可知,此处指作者忘记了老人对其小孩说了些什么。

57. A 。

分手之际老人祝愿小女孩在今天随后的时间过得快乐。

58. D 。

老人的善举给作者一行留下了深刻的印象。

59. B 。

由her dollar’s whereabouts 可知,小女孩一晚上在询问这一美元放在哪儿了。

相关主题