当前位置:文档之家› 大学英语b统考题库网考大学英语b真题

大学英语b统考题库网考大学英语b真题

大学英语b统考题库网考大学英语b真题 Corporation standardization office #QS8QHH-HHGX8Q8-GNHHJ82018年4月大学英语B统考题库网考大学英语B真题01一、交际英语1.- May I take your order now?- _________A.No, I'm in trouble now.B.Yes, we take orders.C.Yes, I'd like a dish of chicken.D.No, I don't have an order.答案:C2.- Excuse me, could you show me the way to the nearest post office?- ______Oh yes! Two blocks away from here at the Green Avenue. You can't miss it.A.I beg your pardon?B.What do you mean?C.You're welcome.D.Mm, let me think.答案:D3.- This box is too heavy for me to carry it upstairs.- _______A.You may ask for help.B.I'll give you a hand.C.Please do me a favor.D.I'd come to help.答案:B4.- Must I take a taxi- No, you ________ . You can take my car.A.had better toB.don'tC.must notD.don't have to答案:D5.- Excuse me, how much is the jacket?- It's 499 Yuan. ________A.Oh, no. That's OK!B.How do you like it?C.Which do you prefer?D.Would you like to try it on?答案:D二、阅读理解Dear Professor Liu,Please accept my greeting from New York. (尊敬的刘教授,请接受我来自纽约的问候。

)I am just beginning my graduate (研究院) studies here at this university. It is the third week of classes now. My roommate, Tom, is also a graduate student like me. He is studying biology (生物学). He is from Houston. We are now on good terms.Our dormitory (学生宿舍) is well I am going to buy one this afternoon. The view on the window is pleasant, and the weather is hot in the summer right now. It is about 38 degrees outside the room. But we have air conditioning in the room, so Ifeel OK.How are you getting on Are you still working on your paper nowPlease say "Hello" to those who have taught me. I miss all of you very much.LoveWang Hui6.Wang Hui is writing to her former teacher.A.TB.F答案:A7.From the passage, we know that Wang Hui is a new graduate student in New York.A.TB.F答案:A8.Tom is from Houston.A.TB.F答案:A9.Wang Hui thinks her dormitory is too big.A.TB.F答案:B10.Wang Hui is going to move to another room.A.TB.F答案:BWhen John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, (约翰和维多利亚-福斯到达纽约市准备暂住一年,)they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or renting of home furnishings (bed, tables, dishes, an d so on) has become one of America’s fastest growing businesses.What kinds of people rent their home furnishings instead of buying themPeople who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think.11.Which of the following has become one of America’s fastest growing businesses?A.Selling home furnishings.B.Renting furnished apartments.C.Selling used furniture.D.Renting home furnishings.答案:D12.Why do some people prefer to rent furniture?A.Because the furniture they get in this way is new.B.Because it saves them a lot of money.C.Because it saves them much trouble and money.D.Because they can always get better quality furniture in this way.答案:C13.What can you infer from the passage?A.The idea of renting furniture is not acceptable.B.Renting furniture is not popular in the couple’s home town.C.Only those who don’t have enough money to rent furniture.D.People usually grow to like the furniture they have rented.答案:B14.Which of the following can best serve as the title of the passage?A.Rent or BuyB.A New Way of Getting Home Furnishings.C.Furnished Apartments.D.A New Idea.答案:B15.Young people liked renting home furniture because_________A.they have less money.B.they don’t want to buy old furniture.C.the new furniture is of good quality.D.they don’t have much money and don’t want to buy the cheap furniture.答案:D三、词汇与语法16.This boy is able to repeat from memory ______ 200 short poems.A.up toB.up tillC.as toD.as far答案:A17.It is said that the best time to visit the city is June or July, ________ the South American winter cools the city.A.whereB.whichC.on whichD.when答案:D18.I am not used to speaking ________ public.A.inB.atC.onD.to答案:A19.I don’t know _______ to deal with such matter.A.whatB.howC.whichD./答案:B20.You had better ________ a doctor as soon as possible.A.seeingB.sawC.seeD.seen答案:C四、完型填空Our school has a big library. (我们的学校有个大图书馆。

相关主题