高级国际沟通英语复查测验: 2012下半年高级国际沟通英语第一次作业用户2012秋入学专升本已提交 12-11-12 下午8:11 名称 2012下半年高级国际沟通英语第一次作业 状态 需要评分 分数 成绩尚未公布。
说明问题 1得3 分,满分 3 分Part I Reading Comprehension (3*10=30%)Directions: In this part there are two passages. After each passage there are five questions. Choose the best answer to each question according to what you have read.Passage 1When Dean Arnold got his first job, he was miserable (痛苦的), Each time he went to work, he coughed and he couldn’t breathe. Working in a bakery(面包房) when you are allergic to (对…过敏) flour can be painful.But Arnold stayed with the National Biscuit Company for ten years. He was a businessman and he helped them improve production. At last his health problems became too serious. He left and formed his own company.With his wife and mother, he founded Arnold Bakery. They tried new recipes (配方). changing the kind and amount of flour used. This enabled Arnold to work there without too much pain. The bread, made with unbleached flour (标准粉), was baked in a brick oven (烘炉). They began by baking two dozen loaves. The bread was sold door to door for fifteen cents a loaf. Winning customers to his unusual, old-fashioned bread took time. But Arnold, struggling against his allergy, built his bakery into one of the largest in the United States. 1. A good title for this passage would be .所选答案:B. A Brick-oven Bread Baker2. Dean left the National Biscuit Company because he所选答案: A. suffered from allergy to flour3. During his stay in the National Biscuit Company, .所选答案: C. he helped the company improve their production4. Which of the following is NOT mentioned in the passage?所选答案: D. Arnold’s bread was of poor quality.From the passage we can conclude that Arnold was .所选答案: A. determinedPassage 2When we see well, we do not think about our eyes very often. It is only when we cannot see perfectly that we realize how important our eyes are.People who are near-sighted can only see things that are very close to their eyes, Everything else seems blurry(=unclear). Many people who do a lot of work, such as writing, reading and sewing become near—sighted. ThenPeople who are far-sighted suffer from just the opposite problem. They can see things that are far away, but they have difficulty in reading a book unless they hold it at arm’s length. If they want to do much reading ,they must get glasses, too.Other people do not see clearly because their eyes are not exactly the right shape. They have what is called astigmatism (散光). This, too, can be corrected by glasses. Some people’s eyes become cloudy because of cataracts (白内障). Long ago these people often became blind. Now, however, it is possible to operate on the cataracts and remove them.Having two good eyes is important for judging distances. Each eye sees things from a slightly different angle (角度). To prove this to yourself, look at an object our of one eye; then look at the same object out of your other eye. You will find the object’s relation to the background and other things around it has changed. The difference between these two different eye views helps us to judge how far away an object is. People who have only one eye cannotjudge distance as people with two eyes.6. We should take good care of our eyes .所选答案: C. even if we can see well7. When things far away seem indistinct(模糊不清) , one is probably .所选答案: A. near-sighted8. The underlined word suffer in the third paragraph probably means .所选答案: D. are affected with9. Having two eyes instead of one is particularly useful for .所选答案: D. judging distances10. People who suffer from astigmatism have .所选答案: B. eyes that are not exactly the right shapePart II Vocabulary & Structure (2*10=20%) Directions: Choose the best answer to fill in each blank.11. We waited for news with a growing sense of __________.所选答案: D. anxiety12. I can't bear the ________ of modern life.所选答案: A. stress13. It is a great __________ to have rain after a long time of drought.所选答案: C. relief14. He got a ________ for helping them.所选答案: B. reward15. _______________ is a major problem in some developing countries.所选答案: C. Illiteracy16. The magician _____________ the frog into a princess.所选答案: C. transformed17. This company is concerned about its corporate _______.所选答案: A. image18. A __________ handles the camera during a movie shoot.所选答案: A. camera operator19. A person who selects the best photos to print in a newspaper or magazine is a ________.所选答案: B. photo editor20. A _______________ controls the money and production.所选答案: D. movie producerPart III Cloze ( 20%)Directions: In this part, there is one passage. In this passage, there are 10 blanks. Fill in each blank with the best answer.Space is a dangerous place, not only because of meteors(流星) but also because of rays from the sun and other stars. The atmosphere again acts ___21___ our protective blanket on earth .Light gets through, and this is essential ___22___ plants to make the food which we eat. Heat, ___23___ , makes our environments tolerable and some ultraviolet rays(紫外线的) penetrate the ___24___ . Cosmic(宇宙的) rays of various kinds come ___25___ the air from outer space, but enormous quantities of radiation from the sun are screened off. ___26___ men leave the atmosphere they are ___27___ to this radiation; but their spacesuits or the walls of their spacecraft, if they are inside, do prevent a lot of radiation damage. Radiation is the greatest known danger to explorers in space. Doses of radiation are measured in units called“rems (雷目)”. We all ___28___ radiation here on earth from the sun, from cosmic rays and from radioactive minerals. The “normal” dose of radiation that we receive each year is about two millirems; it ___29___ according to where you live, and this is a very rough estimate. Scientists have reason to think that a man can ___30___ far more radiation than without being damaged; the figure of 60 rems has been agreed.21.所选答案: D. as22.所选答案: D. for23.所选答案: D. too24.所选答案: C. atmosphere25.所选答案: D. through正确答案:A. across26.所选答案:A. As soon as27. 所选答案: B. exposed28. 所选答案: A. receive29. 所选答案: D. varies30. 所选答案:A. put up with问题 31需要评分Part IV Translation (5*2=10%)Directions: Translate the following two Sentences into English.31. 事实上,水污染的危害远不止这点。