B)Quiz B-3-1名称B)Quiz B-3-1状态已完成分数得50 分,满分50 分问题1得1 分,满分1 分Steve Jobs ___________ after he dropped out of ReedCollege.所选答案:A. stayed around as a drop –in for months问题2得1 分,满分1 分Steve Jobs’ biological mother ___________ when she gavebirth to Steve Jobs.所选答案:B. was a young college graduate student问题3得1 分,满分1 分From the passage, we know that ___________.所选答案:A. Steve Jobs’ biological mother was a single mother.问题4得1 分,满分1 分What kind of people were Steve Jobs’ foster parents?所选答案:C. They were a working class couple without a college degree.问题5得1 分,满分1 分Which of the following was NOT the reason why Steve Jobsdropped out of Reed College?所选答案:A. Because he found a good job with the help of his friend.问题6得1 分,满分1 分From his decision of dropping out, it could be inferred that___________.所C. Steve Jobs was happy to have made one of his best选答案:decisions in his life.问题7得1 分,满分1 分After Steve Jobs dropped out, much of what he learned in aspecial way proved ___________.所选答案: B. priceless问题8得1 分,满分1 分Why did Steve Jobs say his life as a drop-in in the collegewas not romantic at all?所选答案:A. Because he was living a shabby life.问题9得1 分,满分1 分Steve jobs ___________ in the calligraphy class.所选答案:B. learned about serif and sanserif typefaces, about varying the amount of space between different letter combinations, and so on.问题10得1 分,满分1 分From Steve Jobs’ life experience, we can learn that___________.所选答案:B. people might learn to trust in something----their gut, destiny, life, karma and so on问题11得1 分,满分1 分I found the novel so ____________ that it was difficult totear myself away from it.所选答案: D. fascination问题12得1 分,满分1 分This is the company I used to work for. I __________because everybody there was tricky and deceptive.所选答案: D. quitted问题13得1 分,满分1 分The movie C lose Your Eyes at Midnight which I watchedlast week was a horror film. It made me __________ a lot.所选答案: C. scary问题14得1 分,满分1 分Teachers should not only have the abstract thought and thethinking in images, but also inspiration thought and__________ thought during their teaching.所选答案: C. intuition问题15得1 分,满分1 分Guo Moruo, one of the famous writers in Chinese history,wrote several ________ plays in his lifetime, notably QuYuan in 1942.所选答案: C. historical问题16得1 分,满分1 分College students ought to have a clear recognition of ourfuture. Whatever other people say, we should stick to goalsand pursue our dreams. It is ourselves who decide our own__________.所选答案: B. destiny问题17得1 分,满分1 分Keeping your head, instead of crowding and pushing to getto an exit, may __________ between life and death whenfire breaks out.所选答案:D. make all the difference问题18得1 分,满分1 分As a representative in our school, I __________ take part inthe National English Oral Contest and was granted the secondaward gloriously.所选答案: A. was honored to问题19得1 分,满分1 分He was an able man, so everyone was willing to vote himwhen he was __________ the election of the Trade Union.所选答案: D. put up for问题20得1 分,满分1 分Although we have so many difficulties before us, we still__________ accomplishing the project on time if we keepon working hard.所选答案: D. have a hope of问题21得1 分,满分1 分John’s grandfather was a much experienced __________ ofmany campaigns, full of old wisdom.所选答案: D. veteran问题22得1 分,满分1 分The little boy had a talent for drawing and he could do a__________ of the elegant ballet dancer quickly once hecaught a glimpse of her.所选答案: A. sketch问题23得1 分,满分1 分Suzhou is widely-known for its incomparably (无比的)exquisite gardens, and Hangzhou for its __________ sceneryaround the West Lake.所选答案: D. fascinating问题24得1 分,满分1 分Although there are many stars existing in the sky, they are__________ to the naked eye as they are so far away fromus.所选答案: B. invisible问题25得1 分,满分1 分If we convert wastes into useful materials through__________ many kinds of materials, our limited naturalresources would last longer and the environment would bebetter.所选答案: A. recycling问题26得1 分,满分1 分The charitable people both in and outside the country werewilling to __________ the orphans left by the destructiveearthquake in Wenchuan Sichuan province.所选答案: A. adopt问题27得1 分,满分1 分The commentator’s running __________ on the footballmatch was excellent and objective although our footballteam was defeated in the end.所选答案: B. commentary问题28得1 分,满分1 分He ____________ his head, wondering how to solve theproblem.所选答案: B. scratched问题29得1 分,满分1 分The daily market is a festival of colors and textures, withfruit and vegetable stalls ____________ and imaginativelycomposed.所选答案: B. artistically问题30得1 分,满分1 分The general manager said he would __________ visiting hissenior employees before Christmas although he was terriblybusy with many things in the company.所选答案: C. get around to问题31得10 分,满分10 分At a conference in California yesterday, the [a]_________ of 500-some technology veterans watched in fascination as a company called Livescribe introduced its brilliant [b] _________: penWell, not just a pen—a computer that looks like a pen. The pen can not only make lines on paper, but also record a [c] _________ file of whatever you write—both text and sketches. It can also use an [d]_________ camera to read a code of tiny and read bar codes. To use the pen, you need to buy [e] _________ of paper with dots of a distinctive pattern.It also records the sound around you and [f] _________ it to what you were writing at the time. Tap the pen to that text again, it reads the little dots and you get an audio playback from that time. It is very useful to the journalist with [g]_________ handwriting and no shorthand skills.Besides, it has other cool [h]_________. First, it can create 3D audio files. Second, it can create flash animations. Third, it can access [i] _________ in a book. Fourth, it can write an email [j] _________.所选答案:At a conference in California yesterday, the audience_________ of 500-some technology veterans watched in fascination as a company called Livescribe introduced its brilliant invention _________: penWell, not just a pen—a computer that looks like a pen. The pen can not only make lines on paper, but also record a digital _________ file of whatever you write—both text and sketches. It can also use an infrared_________ camera to read a code of tiny and read bar codes. To use the pen, you need to buy sheets _________ of paper with dots of a distinctive pattern.It also records the soundaround you and links_________ it to what youwere writing at the time. Tapthe pen to that text again, itreads the little dots and youget an audio playback fromthat time. It is very useful tothe journalist with lousy_________ handwriting andno shorthand skills.Besides, it has other coolfunctions_________. First, itcan create 3D audio files.Second, it can create flashanimations. Third, it can accesscommentary_________ in abook. Fourth, it can write anemail automatically_________.问题32得2 分,满分2 分One of the best-known proverbs must be “early tobed and early to rise makes a man healthy, wealthy,and wise.” The promise of health, wealth, and wisdomto those who join the ranks of the early retirees andrisers must be particularly appealing to many people inour contemporary society. There is no doubt that one ofthe greatest concerns of modern man is his health. It isestimated that in the United States $200 billion arespent on health care each year. The medical field hasgrown into such a big business that it employs 4.8million people.Much more interest has been shown in preventivemedicine in recent years. This is probably due to theincreasing costs of medical treatment, but the writing ofsuch people as Dr. Kenneth Cooper have also playedan important role. In his book Aerobics, Dr. Coopercommunicated his message of the benefits of exerciseso effectively that many other authors have followed inhis trail, and literally millions of readers have put ontheir sports shoes and taken to the highways andbyways of America. A recent survey showed that over17 million people are jogging. Many of these are soserious that they trained themselves to run the 26 milesand 385 yards of the hard and tiring marathons(马拉松) that are organized all over the country. The last time I was in Honolulu , I was amazed to see hundreds of people, young and old, running for their lives. And I discovered many of them have run in the Hawaiian Marathon. Exercise has also become a major part of conversation. At a dinner party recently, the president of a bank asked me, “ You look like a runner; how far do you run each day?” A few days later when I appeared on a national television show, the host suddenly asked me if I was a regular runner. On both occasions the conversation turned to the subject of exercise and I found that this is a subject on many people’s minds. The “early risers” mentioned in Paragraph 1 are ____________ .所选答案:D. people who get up early问题33得2 分,满分2 分What does the writer think of the $200 billion spent onhealth care each year?所选答案:C. It’s a big sum of money.问题34得2 分,满分2 分According to the passage, nowadays what people are mostinterested in is ____________.所选答案: B. how to keep fit问题35得2 分,满分2 分Why are the examples of conversation in the last paragraphused?所选答案:A. To show the importance of running.问题36得2 分,满分2 分Aerobics is a book about ____________ .所选答案: A. exercise。