当前位置:文档之家› 大学英语测试题

大学英语测试题

匹配题 1. 1 adjust …to2 set aside3 concentrate on4 keep to5 cope with1: 2:3: 4: 5:答案与解析:1-C, 适应;综合英语(1)P3 words and Expressions2-A, 留出(时间,金钱)做什么;综合英语(1)P6 words and Expressions 3-B, 集中精力;综合英语(1)P3 words and Expressions4-E, 遵守;综合英语(1)学生学习课本P145-D, 应付,处理;综合英语(1)学生学习课本P132.1. find outA to save (money or time) for later useB to keep all one’s effort or attentionC to change slightly esp. make oneself suitable for a new conditionD to manageE to behave exactly according to a promise or plan2. in a way3. be relevant to4. in advance5. try out1:2: 3: 4: 5:答案与解析: 1-D. 找出,发现,查明;综合英语(1)学生学习课本P142-B. 在某中程度上;综合英语(1)学生学习课本P143-E. 和…相关;综合英语(1)P6 words and Expressions4-C. 提前;综合英语(1)P4 words and Expressions5-A. 试验;阅读选择题3. Special Christmas Present David wants to buy a Christmas present for a very special person, his mother. David's father gives him $5.00 a week pocket money and David puts $2.00 a week into his bank account. After three months David takes $20.00 out of his bank account and goes to the shopping mall. He looks and looks for a perfect gift. Suddenly he sees a beautiful brooch in the shape of his favorite pet. He says to himself "Mother loves jewelry, and the brooch costs only $l7.00." He buys the brooch and takes it home. He wraps the present in Christmas paper and places it under the tree. He is very excited and he is looking forward to ChristmasA to test somethingB to a degree or pointC beforehand, before something happensD to learn or to discover a fact that is behindE be concerned withmorning to see the joy on his mother's face. But when his mother opens the present she screams with fright because she sees a spider.<1>、He has been saving money for three months before he goes to buy a gift.A、TrueB、 False答案与解析:T<2>、He buys a ring for his mother.A、 TrueB、False答案与解析:F<3>、Every week, David will get some pocket money from his father.A、TrueB、 False答案与解析:T<4>、David wants to buy a special gift for his father.A、 TrueB、False答案与解析:F<5>、He gives the gift directly to his mother on Christmas Day.A、 TrueB、False答案与解析:F4. Started in 1936, Harvard University is the oldest of all the many colleges and universities in the United States. Yale, Princeton, Columbia and Dartmouth were opened soon after Harvard. In the early years, these schools were much alike. Only young man went to college. All the students studied the same subjects, and everyone learned Latin, Greek and Hebrew. Little was known about science then, and one kind of school could teach everything that was known about the world. When the students graduated, most of them became ministers or teachers In 1782, Harvard started a medical school for young men who wanted to become doctors. Later, lawyers could receive their training in Harvard’s law school. In 1825, besides Latin and Greek, Harvard began teaching modern language, such as French and German. Soon it began teaching American history. As knowledge increased, Harvard and other colleges began to teach many new subjects. Students were allowed to choose the subject that interested them. Today, there are many different kinds of colleges and universities. Most of them are made up of smaller schools that deal with special fields of learning. There’s so much to learn that one kind ofschool can’t offer it all.<1>、From the second paragraph, we can see that in the early yearsA、these colleges and universities were the sameB、 People, young or old, might study in the collegeC、 Students studied only some language and scienceD、 When the students finished their school, they became layers or teachers 答案与解析:A 在第二段中,我们可以排除其他三个选项<2>、Modern languages the Harvard taught in 1825 wereA、 Latin and GreekB、 Latin, Greek French and GermanC、 American history and GermanD、French and German答案与解析:D 在第二段中,可以看到1825年,所教授的现代语言有法语和德语<3>、As knowledge increased, college began to teachA、 everything that was knownB、 law and something about medicineC、many new subjectD、 the subject that interested students答案与解析:C 在第二段中,倒数第二句即为答案<4>、On the whole, the passage is aboutA、 how to start a universityB、 the world-famous colleges in AmericaC、how colleges have changedD、 what kind of lesson each college teaches答案与解析:C 本题考察对文章主旨的理解,整篇文章说的是大学的历史发展<5>、The oldest university in the US isA、 YaleB、HarvardC、 PrincetonD、 Columbia答案与解析:B 文章第一句便指出Harvard是美国最古老的大学阅读填空题5.1. ___________, everything worked out all right in the end.2. “Are there foreign students in your college?”“Yes, there are some students from _________.”3. There are at least fifty people in the lunge(客厅), _________ women.4. How do you thinkyou are going to fit all that ___________ in to the car? 5. I read the first _________, and thought it was a very good article.1、2、3、4、5、答案与解析:1. fortunately P6.这个词的意思是“幸运的,幸亏”整个句子的意思是“幸亏最后一切都正常了”2. overseas P3.这个词的意思是“外国”整个句子的意思是“你们大学里有外国留学生吗?有,有些留学生。

相关主题