一、单项选择题(只有一个选项正确,共25道小题)1. --You can't finish the book in less than an hour, I suppose?---_______ .(A) Yes, I'm sure I can(B) No, hardly(C) Sorry, I can't(D) I don't think I can正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题2. ---l had a really good weekend at my uncle's.---_______.(A) Oh. that's very nice of you(B) Congratulations(C) It's a pleasure(D) Oh. I'm glad to hear that正确答案:D解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题3. --- I just heard that the tickets for tonight's show have been sold out. --- _______.(A) Oh no! I was looking forward to that(B) Oh no! It doesn't matter(C) Oh no! I knew it already(D) Oh no! It's not at all interesting正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题4. --- It’s getting late. I'm afraid I must be going now.--- OK. _______.(A) Take it easy(B) Go slowly(C) Stay longer(D) See you正确答案:D解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题5. --- Was that the headmaster who walked by? --- _______.(A) It must be that(B) It must be him(C) It must be it(D) It must have been正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题6. ---What’s happened to my library books? --- _______(A) I’ve no idea.(B) You borrowed them from the library.(C) You bought them yesterday.(D) They’re about long life.正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题7. --- Have a good day!---(A) Good idea.(B) OK.(C) The same to you.(D) Why not?未选择[错误]正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题8. ---When are you going on holiday?---_______.(A) Only one-week holiday(B) Next week.(C) They haven’t decided where to go(D) With my wife.正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题9. --- I’d like to know if every body is here.---_______.(A) You are always late(B) Tom came up.(C) Every one except Tom is(D) We’re wondering if he’s coming.正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题10. ---I have got a pain in my neck.---_______.(A) Yes, I agree(B) Yes, you are quite right(C) I’m sorry to hear that(D) I’m feeling sick正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题11. There was a lot of fun at yesterday's party. You ________ have come, but wh y didn't you?(A) must(B) shouldn't(C) needn't(D) ought to正确答案:D解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题12. He spent________collecting materials for his article.(A) a half year(B) half year(C) half a year(D) half of a year正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题13. Evidence came up ________ specific speech sounds are recognized by babies a s young as 6 months old.(A) where(B) that(C) which(D) what正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题14. Frank’s lessons were too hard for him, and he soon fell ________ the rest of the class.(A) behind(B) down(C) off(D) away from正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题15. Tom ________ the shopkeeper with overcharging him for the articles he had b ought.(A) accused(B) charged(C) blamed(D) criticized正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题16. I cannot________ the truth of your words, although they go against my interests.(A) but admit(B) but admitting(C) help but to admit(D) help but admitting正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题17. So________is the weather in England that by lunchtime there could be thunde r and lightening.(A) various(B) varies(C) variable(D) variation正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题18. When there are small children around, it is necessary to put bottles of pil ls out of________.(A) hand(B) hold(C) place(D) reach正确答案:D解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题19. The old lady _________ on hearing her son’s death.(A) broke in(B) broke down(C) broke out(D) broke away正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题20. You bad better ________ a doctor as soon as possible.(A) seeing(B) saw(C) see(D) seen正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题21. I didn’t go to the party, but I do wish I ________ there.(A) were(B) would be(C) had been(D) will be正确答案:C解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题22. Helen was seriously injured in a car_________.(A) incident(B) accident(C) event(D) campaign正确答案:B解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题23. Men differ from animals________they can think and speak.(A) in that(B) but(C) and(D) so正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题24. Having finished the letter, he________ it carefully and sealed the envelop with a kiss.(A) folded(B) bent(C) turned(D) curved正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题25. His sense of ________stopped him from leaving the post.(A) responsibility(B) duty(C) obligation(D) promise正确答案:A解答参考:[第四单元]大学英语V第4单元作业题(注意:若有主观题目,请按照题目,离线完成,完成后纸质上交学习中心,记录成绩。
在线只需提交客观题答案。
)二、主观题(共1道小题)26.Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a com position on the topic “How I Spend My Spare Time”. You should write no less than 80 words.参考答案:主观题答案暂不公布,请先自行离线完成。
三、阅读理解、完形填空题(共4道小题)27.If you're in charge of a project, the key to success is getting eve ryone to want to help you. As a director, I suggest, I gently push the actors i n the direction I want them to go.In the 1986 movie Nothing in Common, Jackie Gleason's character, Ma x Basner, gets fired from his job as a clothing salesman. The scene, shot on a boat, shows Max's hopelessness about being out of work. I was looking for someways that would allow Max to show his feelings.Jackie had far more experience at everything than I did, and at fir st I was frightened. What could I possibly tell "The Great One" about acting? O ut of fear I decided to direct by suggestion, and I sat down with Gleason to ta lk about the scene. "So Max is sad, right?" I said.Gleason nodded."And he's probably still carrying his pens with his name on them --- the ones he used to hand out to his customers, right?"Gleason nodded."So what would you want to do with the pens after you were fired? "He was silent for a moment. "Why don't I throw them overboard?"I stood up and turned toward the crew. "Hey, everybody, Jackie hasa wonderful idea. Let's shoot it."After filming the scene, Gleason called me over and said with a smi le, "Garry, what kind of wonderful idea am I going to have tomorrow?"You and your team can discover the answers to problems together. Wh en there are no prizes or gold stars for those who get the solution first, you' ll all benefit when everything turns out right.[共5题](1) The writer tells us that, to succeed in the project you are in charge of, y ou should _______.(A) makes everyone work for you(B) get everyone willing to help you(C) let people know you have the final say(D) keep giving orders to everyone正确答案:B(2) From the passage we can know _______.(A) Jackie Gleason is the director of the film Nothing in Common(B) Jackie Gleason is very angry when he is fired from his job(C) Max, a character in the film, is in very low spirits when he loses his job(D) Jackie Gleason writes the play of the film Nothing in Common正确答案:C(3) The underlined part "The Great One" (in Paragraph 3) refers to _______.(A) Gleason(B) the director himself(C) Max(D) Max's boss正确答案:A(4) Why did Gleason call the director over and smile at him?(A) Gleason thought his wonderful idea was accepted by the director.(B) Gleason succeeded in hitting upon a wonderful idea.(C) Gleason was confident about his work the next day.(D) Gleason appreciated the director's way of directing films.正确答案:D(5) The most suitable title for the passage is _______.(A) Directing a Film(B) The Key to Success(C) A Wonderful Experience(D) Working with Film Stars正确答案:B参考答案:[第四单元]; 第5小题:大学英语V第4单元作业题28.There are over one million superstitions(迷信), and most pe ople believe at least one or two of them. Many people are superstitious about n umbers. They think that there are lucky numbers and unlucky numbers. The number 13 is often considered unlucky. In some parts of the world, buildings have no 13th floor and streets have no houses with the number 13. In Japan,"4"is consid ered unlucky because in Japanese the word“four”is pronounced the same as the word "death". The Japanese never give gifts of four knives, four napkins, or fo ur of anything.What are the lucky numbers? Seven is a lucky number in many places, and "8" is considered a lucky number in Japan and China. In China, bus inesses often open on August 8, and many couples register to get married at eig ht past eight on August 8. Superstitions about numbers are so widespread that s ome people-called numerologists-make a living giving advice about numbers. In 1 937, when the Toyoda family of Japan wanted to form a car company, they asked a numerologist if "Toyoda" would be a good name for the company. The numerologis t said it would not be. He explained that "Toyota" would be a better name for t he company. The family took his advice. As a result, millions of people drive " Toyotas" and not "Toyodas."There are many other kinds of superstitions. There are superstitions about eating, sleeping, sneezing and itching. There are superstitions about animals and holidays and horseshoes.There are even superstitions about superstitions. Those sup erstitions tell people how to reverse bad luck. When the Japanese bump heads, t hey immediately bump heads again. According to a Japanese superstition, the fir st bump means their parents will die, but the second bump "erases" the first bu mp. To reverse bad luck in general, people turn around three times, turn their pockets inside out, or put their hats on backwards.[共5题](1) It can be inferred that superstitions about numbers are _______.(A) popular all over the world(B) accepted by many people in the world(C) valuable to businessmen(D) dangerous to common people正确答案:B(2) From this passage we can find that _______.(A) a numerologist is an expert in maths(B) Japan's development depends on numerologists(C) a numerologist is a superman(D) the Japanese have a strong belief in numerologists正确答案:D(3) The word "reverse" in this passage means _______.(A) cause to go in the opposite direction(B) read carefully(C) turn over in the mind(D) make...worse正确答案:A(4) If we see a Japanese bumps his head once again, we can know that he is ____ ___.(A) mad(B) angry(C) superstitious(D) foolish正确答案:C(5) What's the writer's purpose to write this passage?(A) To persuade us to believe superstitions.(B) To warn us against the danger of superstitions.(C) To show us some facts of superstitions.(D) To show us the magic power of superstitions.正确答案:C参考答案:[第四单元]; 第5小题:大学英语V第4单元作业题29.Although people are born to win, they are also born helpless and to tally dependent on their environment. As we have noted, few people are total wi nners or losers. Most of them are winners in some areas of their lives and lose rs in other. Their winning or losing is influenced by what happens to them in c hildhood.Winners successful make the transition from total helplessness to i ndependence. Losers do not. A lack of response to dependency needs, poor nutrit ion, unhappy relationships, disease, continuing disappointments, inadequate phy sical care, and terrible events are among the many experiences that contribute to making people losers. Such experiences interrupt, or prevent the normal prog ress toward independence.A winner is not afraid to do his own thinking and to use hi s own knowledge. He can separate facts from opinion and doesn’t pretend to hav e all the answers. He listens to others, evaluates what they say, but comes to his won conclusions.A loser represses his capacity to express appropriately his full ra nged of possible behavior. He may be unaware of other choices for his life if t he path he chooses goes nowhere. He is afraid to try new thins. He maintains hi s own status. He is a repeater. He repeats not only his own mistakes, but also repeats those of his family and culture. A loser has difficulty giving and rece iving affection. He does not enter into close, honest, direct relationships wit h others.[共5题](1) Which of the following is NOT true according to the passage?(A) What happens in one’s childhood may contribute to making people becom e losers or winners.(B) Winners will depend on their own conclusions.(C) In their lives people will become neither winners nor losers.(D) A loser is afraid to do his own thinking and to use his own knowledge.正确答案:C(2) From the passage, you can infer that the word transition (line1, para.2) me ans_______.(A) transmission(B) transplantation(C) transportation(D) transfer正确答案:D(3) Which of the following is NOT true about a winner?(A) He can use his own knowledge.(B) He can pretend to have all the answers.(C) He can separate facts from opinion.(D) He can come to his own conclusions.正确答案:B(4) A loser may________.(A) lack independence(B) do his own thinking(C) make correct choices(D) draw his own conclusions正确答案:A(5) What is the main idea of the passage?(A) The importance of winning.(B) The characteristics of winners and losers.(C) The factors contributing to making people losers.(D) The way to become winners.正确答案:B参考答案:[第四单元]; 第5小题:大学英语V第4单元作业题30. Customs officers at a London airport yesterday found 40,000 pounds worthy of drugs which were being smuggled(走私) into Britain in boxes marked “Emergent Medicinal Supplies.” The police__(1)__have suspected for some time that drugs were being brought into the country in this way. The operation is believed to be the work of a well-organized international group. Four men were arrested at _ _(2)___airport and held for questioning, but it is unlikely that they are the o rganizers. In __(3)__they declared that they were unaware__(4)__what the boxes contained and had acted in good faith in bringing them into Britain. This is th e third time__(5)__five months that attempts have been made to smuggle illegal goods through Customs by __(6)__them to be medical supplies. They are frequentl y packed in special containers with different marks on the surface, and a warni ng is given that they may be __(7)__if they are not handled with care. “We are all determined to put a complete __(8)__to this practice,” said one of the Cus toms officers today, “There is no way these people are going to get away with this any __(9)__. We have the full cooperation of the international police __(10)__are anxious as we are to track down the main source of supply.” [共10题](1)(A) could(B) must(C) might(D) would正确答案:C(2)(A) the(B) another(C) one(D) some正确答案:A(3)(A) fact(B) turn(C) return(D) case正确答案:A(4)(A) in(B) by(C) on(D) of正确答案:D(5)(A) for(B) besides(C) out(D) among正确答案:D(6)(A) receiving(B) declaring(C) finding(D) achieving正确答案:B(7)(A) harmed(B) damaged(C) injured(D) wounded正确答案:B(8)(A) step(B) hold(C) stop(D) hinder正确答案:C(9)(A) one(B) longer(C) way(D) time正确答案:B(10)(A) which(B) whoever(C) whose(D) who正确答案:D参考答案:[第四单元]; 第10小题:大学英语V第4单元作业题。