当前位置:文档之家› 高三英语阅读理解及详解

高三英语阅读理解及详解

CLASSIFIED ADSJOB WANTEDI'm Black,a 25 young man living in Shanghai and looking for a job in a variety of fields,web designer,teaching Spanish or English or working as a waiter or bar tender.I have a friendly personality and am hard working.If you have any job that you think I could do,please do not hesitate about contacting *********************JOB OFFEREDEL house is wellknown English learning center for primary and high school students.We are looking for native English teacher who can teach the following subject(s) to our students who are planning to study abroad.The incumbent should fulfill the following requirements:—Experienced in exam preparations (TOEFL,IELTS,SAT)—Degree holder—Experienced in teaching either mathematics,physics or business—Excellent command of English in both oral and written—Experienced in teaching higher academic level English—Native English teachers or Bilingual teachers with native command of English***************SHAREI'm Margaret,looking for a person with a positive outlook on life to share the bedroom in a wonderfullylocated luxury apartment.That's near everything and has everything:hardwood floors,international TV,washer/dryer.Other two rooms already occupied by a French and a Kiwi women,both professional.Please contact ****************FOR RENTCNY 12,000/lovely apartment near West Nanjing RoadLayout:3 bedrooms,2 bathroomsSize:120sqmMonthly rental:RMB 12,000Compound:First BlockFacilities:gym,tennis court,indoor swimming pool,children's playgroundL***************1.Margaret is now looking for ______.A.her lost cat B.an apartment C.a jobD.a roommate2.Which of the following is NOT the requirement of EL house?A.Experienced in exam preparations.B.Experienced in teaching Chinese.C.Excellent command of English.D.Degree holder.3.To look for a person to work in your restaurant,you can contact ______.A.L***************B.*************C.******************D.***************4.If you rent the apartment near West Nanjing Road,______.A.you should pay RMB 13,000 each monthB.you can work out in the gymC.you can go shopping in the neighborhoodD.you can swim in an outdoor swimming pool5.What does the underlined word “incumbent” mean?A.Businessman. B.Student.C.Employee. D.Employer.11.D细节理解题。

根据第三则广告SHARE中“I'm Margaret,looking for a person with a positive outlook on life to share the bedroom...”可知D项正确。

2.B细节理解题。

根据第二则广告JOB OFFERED的内容可知,拥有汉语教学经验并不是EL house所要求的。

3.C细节理解题。

根据第一则广告的内容可知C项正确。

4.B细节理解题。

根据最后一则广告的内容可知B正确。

5.C细节理解题。

根据下文提出的条件可知,这里incumbent意思是“雇工,雇员”。

答案为C项The way people hold to the belief that a fun-filled, pain free life equals happiness actually reduces their chances of ever attaining real happiness. If fun and pleasure are equal to happiness then pain must be equal to unhappiness. But in fact, the opposite is true: more often than not things that lead to happiness involve some pain.As a result, many people avoid the very attempts that are the source of true happiness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious commitment (预担的义务), self - improvement.Ask a bachelor(单身汉)why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying. If he is honest he will tell you that he is afraid of making a commitment. For commitment is in fact quite painful. The single life is filled with fun, adventure, excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features.Couples with infant children are lucky to get a whole ni ght’s sleep or a three - day vacation. I don’t know any parent who would choose the word fun to describe raising children. But couples who decide not to have children never know the joys of watching a child grow up or of playing with a grandchild.Understanding and accepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase our happiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increase our happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now understand that all those who are always having so much fun actually may not be happy at all.46.According to the author, a bachelor resists marriage chiefly because ____________ .A. he is reluctant to take on family responsibilitiesB. he believes that life will be more cheerful if he remains singleC. he finds more fun in dating than in marriageD. he fears it will put an end to all his fun adventure and excitement47.Raising children, in the author’s opinion is ____________ .A. a moral dutyB. a thankless jobC. a rewarding taskD. a source of inevitable pain48.From the last paragraph, we learn that envy sometimes stems from ____________ .A. hatredB. misunderstandingC. prejudiceD. ignorance49.To understand what true happiness is one must ____________ .A. have as much fun as possible during one’s lifetimeB. make every effort to liberate oneself from painC. put up with pain under all circumstancesD. be able to distinguish happiness from fun50.What is the author trying to tell us?A. Happiness often goes hand in hand with pain.B. One must know how to attain happiness.C. It is important to make commitments.D. It is pain that leads to happiness.【答案与解析】46—50 ACBDA本文是一篇议论文,阐述了幸福的获得这一严肃话题,试图澄清人们在幸福问题上的一些误解。

相关主题